Projecten

Bolkesteijn investeerd in de toekomst.

De firma Bolkesteijn is een jong en dynamisch bedrijf dat hoofdzakelijk werkzaam is in de Grond- Weg- en Waterbouw, maar uiteraard tonen zij ook hun vakmanschap in de particuliere sector. Het werkgebied bestaat voornamelijk uit Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel.

Onze vestigingsmanager Martin Visser in Coevorden heeft van de firma Bolkesteijn opdracht gekregen om De deze week (week16) een Knikmops 130 in bedrijfskleuren uit te leveren!

      

Nemaco Bouwmachines wenst de firma Bolkensteijn dan ook veel werkplezier met de Knikmops 130 in de toekomt.

  


Nemaco leverd Hama producten uit

Martin Visser bedrijfleider van de vestigingen Coevorden, heeft deze week (week16) Hama producten uitgeleverd aan Peter Bakker plafond- en wandafwerkingsbedrijf. We wensen Peter Bakker veel werkplezier met de nieuwe compressor H455 en een Spackspuit MC3V 80ltr ROZA.

                                                  

  


Nemaco Bouwmachines heeft de personen- goederenlift PT1500 deze week (week15) verplaatst op het Amsterdam centraal.

De 3e fase van de firma Ronitz Projecten BV is deze week ingegaan om veiligheidsglas te transporteren doormiddel van een personen- goederenlift PT1500 naar het glazendak op het Amsterdam Centraal. Deze firma voert zowel onderhoud als nieuwbouw uit voor vernieuwing en uitbreiding op stationsgebieden en het Nederlandse spoorwegnet. De Firma De Haan glas uit Haarlem voert de werkzaamheden uit op het Centraal Station in Amsterdam.

    

    


Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling kiest voor Nemaco Bouwmachines!

Inalfa Venray laat een nieuw hoofdkantoor en productiehal bouwen door de firma Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling.

Het nieuwe hoofdkantoor met productiehal voor Inalfa is een gebouw- ensemble met een gestroomlijnde vormgeving, passend bij een bedrijf werkzaam in de automotive industrie.
Inalfa Roof Systems is een van de grootste leveranciers van schuifdaken voor de automobielindustrie en beheerst ongeveer 20% van de wereldmarkt.

Nemaco Bouwmachines is dan ook zeer trots om deze week (30 maart 2015) voor onze opdrachtgever Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling een personen- goederenlift PT2000 te mogen leveren en op te bouwen door onze service afdeling. Samen met een Elektrische stapelaar 1,6 ton om de goederen te lossen op de verschillende verdiepingvloeren en een heftruck Manitou MC30 om de PT2000 op de begane grond te voorzien van goederen. 

    

    

    

 

  


Nemaco levert Knikmops 100 uit!

Gerrit van Egmond kreeg opdracht om de firma G.J. Wolthuis aannemingsbedrijf & groenvoorziening uit Rijssen een Knikmops type 100 compleet met verschillende aanbouwdelen te mogen leveren.

      
 


Voor brandschade kunt u ook terecht bij Nemaco Bouwmachines!

              

 


Hoveniersbedrijf Schulte kiest voor een Revo trilplaat

Martin Visser vestiging manager van de vestiging Coevorden heeft opdracht gekregen om een SDW 2000 HATZ uit te mogen leveren aan hoveniersbedrijf Schulte. 

        


AKOR huurt bij Nemaco een Hefsteiger Malmquist MA1200

AKOR Rijssen bouwt voor de firma Ter Steege B.V. groothandel in potterie. Nemaco Verhuur Nijverdal heeft voor dit project een hefsteiger mogen leveren! AKOR is een middengroot bouwbedrijf, gevestigd in Rijssen en gespecialiseerd in het flexibel en creatief oplossen van huisvestingsvraagstukken voor bedrijven, winkelorganisaties, overheden en particulieren.

  

   


Tigo bestratingen investeert in een nieuwe mini shovel

Tigo bestrating koopt een nieuwe Weidemann 1160 de enigste in zijn klasse met cardanaandrijving! Wij wensen Tigo bestrating dan ook veel werkplezier met deze prachtige machine.

        

  


Hoveniersbedrijf Curatio uit Dalen investeerd! 

Hoveniersbedrijf Curatio in Dalen verzorgt de aanleg en het onderhoud van tuinen. Joost Timmer ging in 2006 van start, vanuit de schuur van zijn ouders. Sindsdien groeit het bedrijf gestaag, dankzij goede mond tot mond reclame. In 2013 was het uit zijn jasje gegroeid en werd een pand betrokken op industrieterrein Het Kleine Veld in Dalen. Nemaco Coevorden heeft opdracht gekregen om een nieuwe Revo trilplaat DVA30 te mogen leveren!

        

   


Machinaal Bestratingsbedrijf Van der Fels heeft een Weidemann 2070 aangekocht

Vestigingsmanager Martin Visser van de vestiging Nemaco Coevorden heeft weer opdracht gekregen om een prachtige machine te mogen leveren aan Machinaal Bestratingsbedrijf Van der Fels. Dit keer is het een Weidemann 2070!

    


Nemaco Coevorden levert HAKI steiger aan Varianthuis!

Onze vestigingmanager Martin Visser heeft opdracht gekregen voor het leveren van HAKI steiger aan de firma Striper & Zn. bv. Bouwbedrijf Striper & Zn bv. is een familiebedrijf dat sinds haar oprichting in 1967 uitgegroeid is van dorpsaannemer tot een modern bouwbedrijf met als specialiteit het bouwen van vrijstaande en 2-1 kapwoningen voor opdrachtgevers met een eigen bouwkavel.  

Bovenstaande foto Varianthuis te Breda
 
  

Hilberink Bouwbedrijf B.V. Kiest voor een modern steiger. ‚Äč

Martin Visser, vestigingsmanager van de vestiging Coevoren heeft opdracht gekregen om Haki steiger te mogen lever aan de firma Hilberink b.v. Deze firma realiseerd uiteenlopende kwaliteitsprojecten voor overheid, industrie en particulieren en zijn gespecialiseerd in de bouw en renovatie van woningen en de restauratie van oude boerderijen. Nemaco Bouwmachines is dan ook trots dat de firma Hilberink kiest voor Haki steiger! 

Hakisteiger van Nemaco Bouwmachines is een modulair steigersysteem voor zowel eenvoudige als gecompliceerde toepassingen.

    

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in het Haki steiger neem dan gerust contact op met de heer martin Visser telefoonnummer: 06-50686496

  


Nemaco Bouwmachines kreeg eind 2014 opdracht om een Ahlmann Zwenklader AZ95 te mogen leveren aan de firma Nijverdal Infra.

Nijverdal Infra zocht een zwenklader voor de professional. Nijverdal Infra is een infrabedrijf met jarenlange ervaring in alle mogelijke soorten van bestrating, riolering, railinfra en grondwerk voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Onze account manager René van Ooijen heeft afgelopen woensdag 28 januari de Ahlmann Zwenklader AZ95 uitgeleverd aan de heer M. Machielsen van Nijverdal Infra.

          

            
Nemaco Bouwmachines wenst de firma Nijverdal Infra veel werk plezier met deze Zwenklader AZ95.

  


Nemaco Bouwmachines blijft voorlopig veiligheidsglas transporteren op het centraalstation in Amsterdam.

De 2e fase van de firma Ronitz Projecten BV is deze week ingegaan om veiligheidsglas te transporteren doormiddel van een personen- goederenlift PT1500 naar het glazendak op het Centraal station in Amsterdam. Deze firma voert zowel onderhoud als nieuwbouw uit voor vernieuwing en uitbreiding op stationsgebieden en het Nederlandse spoorwegnet. De Firma De Haan glas uit Haarlem voert de werkzaamheden uit op het Centraal Station in Amsterdam.

        

    


Bouwbedrijf Vosman kiest voor Nemaco Bouwmachines!

Bouwbedrijf Vosman is in 1994 opgericht door de gebroeders Vosman. 
De heren Vosman hebben in 2005 de aandelen overgedragen aan Martijn Blankenvoorde en Remco Harink. In de afgelopen decennia is bouwbedrijf Vosman uitgegroeid tot marktleider in particuliere woningbouw in de regio Salland.

Nemaco Bouwmachines heeft het afgelopen jaar weer opdracht gekregen om een nieuwe San Marco SMH245D te mogen leveren aan bouwbedrijf Vosman. ( nr.8 ) Hier zijn wij als Nemaco Bouwmachines dan ook erg trots op!

 

        

Nemaco Bouwmachines wenst bouwbedrijf Vosman bv. Veel werk plezier met deze Multifunctionele inzetbare bouwkraan in de toekomst!

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in de San Marco SMH245D bouwkraan, bel dan met één van onze vestigingen.

  


Nemaco Bouwmachines levert 2 transportsteigers MP50 voor de restauratie van Paleis Het Loo

Paleis Het Loo is een voormalig koninklijk paleis en thans nationaal museum, gelegen aan de rand van Apeldoorn bij de gelijknamige wijk het Loo. Paleis Het Loo is eigendom van de staat (Rijksgebouwendienst) en behoort tot de top 100 der Nederlandse UNESCO- monumenten. Nemaco Bouwmachines is dan ook erg trots om hier 2 transportsteigers te mogen plaatsen. 

Project omschrijving      

         

       

Nemaco Bouwmachines wenst KuiperArnhem veel succes toe met de renovatie van Paleis het Loo.  

      


Nemaco Bouwmachines verhuurt aan Maquette projecten.

Weer een prachtig verhuurproject aan de sportlaan in Vriezenveen waar Nemaco Bouwmachines Hakisteiger en een lijmkraan mochten aanleveren.

            

 


Nemaco Verhuur levert een palleteerwagen voor herbestrating.

Onze klant Infra Nijverdal heeft opdracht gekregen voor herbestrating in Almere. Dit project bestaat uit drie fases en duurt een jaar. Benodigdheden voor dit project zijn een palleteerwagen, Probst bestratingklem en een Revo Rotary 90.

         

      


Treur & Kieftenbeld investeren bij Nemaco Bouwmachines

De heren Jelle Treur en Anjo Kieftenbelt, staan samen voor meer dan 25 jaar aan ervaring in tuinaanleg en onderhoud. Sinds 1 Maart 2011 hebben zij de handen ineen geslagen en hun eigen hoveniersbedrijf opgericht. Jelle en Anjo hebben hierdoor gereedschap en machines moeten investeren,  Nemaco Bouwmachines is dan ook erg blij om het gereedschap en machines te mogen leveren. zoals handgereedschap, trilplaten, laser, CS60 wetzaag, Knikmops, Probst aftekenmal, etc. November 2014 hebben de twee heren Jelle en Anjo nog een Kubota kraan KX018 bouwjaar 2014 compleet met extra functie en sorteergrijper geïnvesteerd.! 

            

Nemaco Bouwmachines wenst de firma Treur & Kieftenbeld hoveniers veel werk plezier met dit  prachtige machines in de toekomst.

   

Nemaco Verhuur heeft bij dit project in ter Wolde nog een speciale mesriek voor transport van groenafval geleverd voor de Knikmops.

 


Nemaco Bouwmachines transporteert 6000 M² glas op centraalstation in Amsterdam.

Nemaco is trots om in de derde fase weer opdracht gekregen te hebben om 6000 M² glas te transporteren doormiddel van een personen- goederenlift PT1500 naar het  glazendak op het Centraal station in Amsterdam. Onze opdrachtgever is de firma Ronitz Projecten BV deze firma voeren zowel onderhoud als nieuwbouw uit voor vernieuwing en uitbreiding op stationsgebieden en het Nederlandse spoorwegnet. De Firma De Haan glas uit Haarlem voert de werkzaamheden uit op het Centraal Station in Amsterdam. Hier zijn zij bezig om  het glazen dak van de zuid kap te vervangen door kwaliteit veiligheidsglas

          

       


Nemaco verhuur plaatst een AT50 voor Asbestzorg Holland bv aan de snelweg A10 Amsterdam.

Nemaco heeft op 28 juli 2014 een AT50 goederenlift mogen plaatsen voor een asbestsanering aan de Bos en Lommerplein te Amsterdam deze goederenlift staat op 50 meter hoogte inclusief 11 stops. De lift wordt gebruikt om het asbest materiaal af te voeren uit het gebouw. De hoofdaannemer van dit project is HSB bouw Volendam.

        

   


Nemaco verhuurt een bouwkraan Zemag Movilift 200

Nemaco Oldenzaal heeft deze bouwkraan Zemag Movilift 200 verhuurd aan de firma Maku Products bv Locatie Deurningerstraat te Denekamp

        

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in de huur van een bouwkraan neem dan gerust contact op met de heer Patrick Jacobse 06-53934954

  


KlaassenGroep kiest voor Nemaco Bouwmachines.

Nemaco Verhuur heeft in week 26 (2014) twee liften mogen plaatsen voor een bewoonde renovatie project te Apeldoorn, in opdracht van de firma KlaassenGroep.
He gaat om een goederenlift AT30 en een personenen- goederenlift PT500. De KlaassenGroep is actief in herstructurering & vastgoedontwikkeling, utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie & onderhoud.

        

Ook geïnteresseerd in een goederenlift AT30 of een Personen- goederenlift PT500!  Vraag een vrijblijvende offerte aan!

MEER INFORMATIE? bel gerust één van onze vestigingen

         


Uitlevering van een Knikmops 130

De Firma Knipscheer Rail-Infra is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd op het gebied van de civiele railinfrastructuur.
Gerrit van Egmond heeft maandag 07-04-2014 deze nieuwe Knikmops 130 afgeleverd wat samengesteld is naar wens van de firma Knipscheer Rail-Infra.


        

Nemaco Bouwmachines wenst de firma Knipscheer Rail-Infra veel werkplezier met de nieuwe Knikmops 130

  


Uitlevering van 2 Rotary 90 trilplaten aan de firma Klink Nijland GWW Raalte bv

Goed straatwerk is vakmanschap. Bij Klink Nijland GWW Raalte bv verstaan ze het vak van machinaal en traditioneel straatwerk als geen ander. Hierdoor heeft Nemaco Bouwmachines  twee Revo Rotary 90 trilplaten uit mogen leveren. De Revo Rotary 90 heeft voor grondverdichtingswerkzaamheden veel voordelen.  De optimale manouvreerbaarheid wordt verkregen door het centraal geplaatste, onderhoudsvrije, lagersysteem. Hierdoor wordt de complete machine bestuurbaar en kan in iedere gewenste richting gedirigeerd worden.

            

Wij wensen Klink Nijland GWW Raalte bv veel werkplezier met deze twee nieuwe trilplaten.

  


Nemaco levert de nieuwe rioolbuisklem RVD-4-ECO-F uit aan de firma NTP INFRA Enschede voor het project XL kade Almelo.

Het aanleggen en onderhouden van rioolstelsels is een soort werk waarin de NTP groep een zeer ruime ervaring en kennis heeft opgebouwd. Van een kolk tot een geheel stelsel hebben zij onderhanden gehad en aangelegd. Begrijpen wat het stelsel moet doen is voor de vakkundige mensen dan ook de basis waar vanuit NTP deze werkzaamheden uitvoeren. Voor dit grote project heeft onze accountmanager René van Ooijen opdracht gekregen om deze nieuwe rioolbuisklem RVD-4-ECO-F van Probst Nederland te mogen uitleveren in Almelo. Deze universele buisklem is geschikt voor het lossen, transporteren en plaatsen van gewapend betonnen buizen (bijv. Rioolbuizen) met een diameter van 300 tot 1200 mm en een maximaal gewicht van 4 ton.

Een rioolbuis te transporteren met riemen en of kettingen is verledentijd! Deze mechanische klem kan niet van de rioolbuis glijden, zodat je deze rioolbuis dan ook zonder slag of stoot op de juiste plek veilig gemonteerd kan worden. 

Voor de kraanmachinist is deze klem zeer geschikt.  Er kan 50% tijdwinst verdiend worden bij het leggen van rioolbuizen met deze rioolbuisklem RVD-4ECO-F

                              

Nemaco Bouwmachines wenst de firma NTP Groep veel werk plezier met deze Probst rioolbuisklem in de toekomst.

       


Aannemingsbedrijf  J.J. de Vries kiest voor Vacuum

Nemaco Bouwmachines kreeg opdracht van de firma J.J. de Vries te Sneek om samen met WOS Systeem een Vacuüm traverse te ontwikkelen. Deze vacuüm travers werd ingezet op het project; Rijksweg 7 Sneek aansluiting oost. Nemaco Bouwmachines probeert samen met WOS klantgerichte vacuüm- oplossingen te realiseren voor de wegenbouw, beton- tegelindustrie, en staal industrie.

          

          

 

      


Firma Kassies grondverzet Westerhaar koopt BVW1700 en LVW1800 

Nemaco Bouwmachines heeft deze week 06-02-2014 twee Revo trilplaten BVW1700 & LVW1800 uit mogen leveren aan de firma Kassies grondverzet bedrijf te Westerhaar.

             

 Nemaco Bouwmachines wenst de firma Kassies grondverzet bedrijf te Westerhaar veel werkplezier met de nieuwe machines in de toekomst.                                              

    


Thoms bestrating kiest voor Nemaco Bouwmachines.

Account manager Gerrit van Egmond, heeft deze week aan de firma Thoms bestrating uit Alphen aan de Rijn, een Revo trilplaat BVW2100 en een Revo straatmakker uit mogen leveren.

         

Account manager Gerrit van Egmond wenst de firma Thoms bestrating veel werkplezier met de nieuwe machines


Uitlevering! San Marco SMH220DS 10-ton-meter bouwkraan.

Patrick Jacobse van de firma Nemaco Bouwmachines heeft  een nieuwe San Marco SMH220DS 10-ton-meter bouwkraan mogen uitleveren aan Rietdekkerbedrijf Eggens te Eext. 
Mocht u ook geintreseert zijn in een 10-ton-meter bouwkraan neem dan contact met ons op.

       

Nemaco Bouwmachines wenst Rietdekkersbedrijf Eggens veel werk plezier met de San Marco Bouwkraan in de toekomst.


Wij staan met de nieuwe San Marco SMH245D 10-ton-meter bouwkraan aankomende 14 maart op de Rietdekersbeurs IJsselhallen te Zwolle. 

   


Nemaco Bouwmachines plaatst liften voor de firma Groenen Bouw te Bodegraven.

Nemaco service monteert deze week 16-01-2014 voor Nemaco Verhuur één goederenlift AT50 en één transportsteiger MP50.
Hermen Krommendijk van de firma Nemaco heeft deze twee liften verhuurd aan de firma Groenen Bouw voor een project in Bodegraven.

      

            AT50                          MP50                           MP50                                     MP50 

Nemaco Bouwmachines wenst de firma Groenen Bouw veel werkplezier met de liften in deze huurperiode.

  


Nemaco Bouwmachines plaatst een personen- goederenlift PT1500 op het centraal station in Amsterdam.

Deze week 19 december 2013 hebben onze service monteurs een personen- goederenlift PT1500 mogen plaatsen op het centraal station in Amsterdam voor hoofdaannemer Kuurman West BV. Deze firma moet alle glasplaten in de koepel boven de perrons vervangen. Deze personen- goederenlift PT1500 staat voor een periode van 34 weken op het centraal station. Bekijk onderstaande foto's. Mocht u meer informatie willen weten over deze personen- goederenlift PT1500 dan kunt u ten alle tijden met ons bellen of neem contact op via ons contactformulier 

Doen wat we zeggen met onderbouwde kwaliteit, dat is wat Nemaco is!

          

Nemaco Bouwmachines wenst de firma Kuurman west b.v. veel werkplezier met de personen- goederenlift PT1500 tijdens deze huurperiode.

  


Het bestraten van 4000 M² H klinkers met de HVZ-UNI klem.

De firma de Covik heeft opdracht gekregen om 4000 M²  H klinkers te mogen bestraten bij de firma Huetink te Steenderen. Hierdoor heeft Nemaco verhuur op 28 november 2013 een Probst klem HVZ-UNI met speciale vierpunt ophanging mogen leveren aan de firma de Covik. Deze firma laat zich kennen binnen de GWW markt als een innovatieve speler. Voortdurend is dit firma in de weer om de dienstverlening te optimaliseren en daarmee het rendement voor alle partijen te verhogen. Dat doen zij door goed na te denken over de optimale inzet van mens en machine!

            

Nemaco Verhuur wenst de firma De Covik deze huur periode veel werkplezier met de HVZ-UNI klem.

   


Transport steiger MP50 langs de watertoren in Laren vlak naast de snelweg A1

De watertoren aan de Rijksweg-West werd in 1933 gebouwd naar ontwerp van de Larense architect Wouter Christiaan Hamdorff. Toen begin jaren ’30 steeds meer behoefte ontstond aan drinkwater schreef het PWN een prijsvraag uit voor het ontwerpen van een watertoren die moest verrijzen aan de rand van de heide. Er werd als voorwaarde gesteld dat het ontwerp moest passen in het landschap en dat de toren ook als uitkijkpost voor het publiek zou dienen.

Momenteel November 2013 wordt de watertoren gerenoveerd voor een ander doeleind, Nemaco Verhuur heeft een transport steiger MP50 mogen plaatsen in samen werking met de firma Hollandia steigerverhuur.

         

Ook geïnteresseerd in een Transportsteiger! Vraag een vrijblijvende offerte aan! of neem contact op met ons.

   


De personen- goederenlift HP150S uit de verhuur heeft een 2e leven gekregen op een langdurig bouwproject in Maastricht.

Afgelopen week 14 november 2013 hebben onze service monteurs van Nemaco Bouwmachines de HP150S geplaatst. Patrick Jacobse heeft deze personen- goederenlift HP150S uit de verhuur verkocht aan de firma Collé voor dit prachtig  project te Maastricht.

        

        

Nemaco levert kwaliteit machines en vriendelijke ondersteuning tijdens verhuur en verkoop! Ook geïnteresseerd in een gebruikte HP150S uit de verhuur?

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Of neem contact op met Nemaco Bouwmachines.

  


Farm Food Nijverdal kiest voor een ergonomische en stofarme werkplek voor de medewerkers.

Afgelopen week is de stofafzuiginstallatie bij de firma Farm Food opgeleverd. Farm Food zat al lange tijd met een stof- en geluidsprobleem en kwam bij Nemaco met de vraag
of wij een oplossing wisten. Harry Oelen is vervolgens in goed overleg met Farm Food op zoek gegaan naar de juiste oplossing voor hun probleem. Dit heeft 
geresulteerd in de levering van een geluidsgedempte stofafzuigtafel met complete afzuiginstallatie. 

De stof afzuigtafel is de oplossing voor fijnstof, deze afzuigtafel is krachtig en zwaar uitgevoerd en geschikt voor diverse doeleinden. De tafel draagt bij aan een functionele, ergonomische en stofarme werkplek. Tijdens de werkzaamheden wordt het fijnstof in de tafel gezogen en opgevangen, dit alles zonder veel geluidsoverlast.

      

      

Deze geweien (Antlers) zijn een kauwproduct voor honden. Honden hebben van nature een grote behoefte om ergens op te kauwen. Dit doen ze omdat zij alleen op deze
manier hun tanden en kiezen op een natuurlijke wijze schoon kunnen houden.

Nemaco Bouwmachines wenst Farm Food vele stofvrije jaren toe met deze prachtige afzuiginstallatie. 

   


Nemaco Verhuur levert in oktober 2013 Haki steiger aan Kuipers- & Koers bouw

Kuipers- & Koers bouw is een jong en dynamisch bouwbedrijf die sinds de oprichting ervan hun sporen reeds verdiend heeft in alle facetten van het bouwen. Nemaco Verhuur heeft in de maand oktober 2013 Haki Steiger mogen leveren voor deze nieuwbouw. 

      

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in onze Haki steiger , bel dan met één van onze vestigingen.

 

  


Nemaco Verhuur verhuurt Probst bestratingsklem en Probst afrijstysteem aan Meeuwissen Nederland b.v. Den Haag.

Ingezet bij dit mooie verhuur project te Leiden is een Probst bestratingsklem HVZ-UNI voor BKK klinkers en een Probst TAS-UNI 600 afrijsysteem met een tonrondings set.
Meeuwissen Nederland b.v. is een partner op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Deze uitgebreide dienstverlening omvat alle activiteiten van levering en aanleg tot onderhoud en beheer. 

         

Nemaco Verhuur en Gerrit van Egmond wensen de firma Meeuwissen Nederland b.v. veel werkplezier tijdens deze verhuur periode.

 

  


JDB bestrating heeft na goed vergelijk gekozen voor Nemaco Bouwmachines en Probst Nederland.

Gerrit van Egmond heeft van eigenaar Johan den Besten (JDB bestrating) opdracht gekregen om een gebruikte mobiele graafmachine Neuson 6503 te mogen leveren. Geheel compleet met aanbouwdelen, WOS vacuümsysteem 100M³ en Probst bestratingsklem. 20 september is deze mobiele graafmachine Neuson 6503 afgeleverd.

           

Wij wensen Johan den Besten veel werkplezier met de graafmachine Neuson 6503.

 

         

 


Nemaco Bouwmachines levert een Giant V6004T kniklader af op het eiland Texel.

Gerrit van Egmond account manager bij de firma Nemaco Bouwmachines heeft opdracht gekregen om op 17 september 2013 een demo Giant V6004T kniklader bouwjaar 2012 te mogen leveren aan de firma Schraag op Texel. Kwaliteit staat op nummer één binnen deze organisatie dat wil zeggen dat zij alleen werken met hoogwaardige materialen, materieel en vakkundige, en veelal gediplomeerde stratenmakers.

           

Nemaco Bouwmachines wenst de firma Schraag veel werk plezier in de toekomst met de Giant 6004.

De Giant V6004T serie is uitgevoerd met een sterke 60 pk Kubota dieselmotor, 14 tons planetaire assen met elektrischinschakelbare sper en een topsnelheid van 28 km/u. DeV6004T reeks is op dit ogenblik de zwaarste machine uit deze serie. De V6004T is uitgevoerd met een hef met Z-kinematic, hefhoogte 329 cm. De Z-kinematic zorgt voor een beter zicht naar voorop het werk, meer uitbreekkracht en betere prestaties. De X-tra is uitgevoerd met een verlaagd voorframe en "gewone"hefarm, daardoor heeft deze machine meer kiplast en stabiliteit maar minder hefhoogte, 267 cm.

Specificatie

 

  


De Firma Allrounder bestratingen investeert in Probst Genius Eco bestratingsklem.

Nemaco Bouwmachines heeft de opdracht gekregen om deze Probst Genius Eco bestratingsklem te mogen leveren aan de firma Allrounder Bestratingen (juli 2013). Deze vernieuwde bestratingsklem is geïntroduceerd op de Bauwma 2013 te München.

Deze Probst Genius Eco bestratingsklem heeft een uniek adapter systeem. Door middel van dit unieke adapter systeem kunt u het pakket aan alle kanten zeer strak afklemmen, terwijl u toch de zijkanten vrij houd. Hierdoor kunt u naadloos aansluiten op het al bestaande straatwerk.

           

Deze klem is ingesteld door de firma’s Probst en Nemaco Bouwmachines specialist op het gebied van deze bestratingsklemmen zodat de firma Allrouder bestratingen gelijk met de werkzaamheden kon starten in Nijmegen. Nemaco levert kwaliteit en vriendelijke ondersteuning tijdens en na de aankoop!

Nemaco Bouwmachines wenst de firma Allrounder bestratingen (Eigenaar Marcel van der Lugt) veel werk plezier met deze combinatie in de toekomst.

 

   


De firma van der Fels gaat zich specialiseren in machinaal bestraten!

Martin Visser vestigingsmanager van de firma Nemaco Bouwmachines te Coevorden heeft de opdracht gekregen om deze Knikmops 250 te mogen leveren in juli 2013 aan de firma Van der Fels. Sinds 1992 is de firma van der Fels een zelfstandig bestratingsbedrijf dat werkzaam is voor bedrijven in de agrarische sector en vanaf 1997 zijn ze zich gaan specialiseren in machinale bestratingswerkzaamheden. 

                                                         

Nemaco levert kwaliteit en vriendelijke ondersteuning tijdens en na de aankoop!

Specificaties Knikmops 250

Nemaco Bouwmachines wenst bestratingsbedrijf Van der Fels uit Zwinderen veel werk plezier met deze Knikmops 250 in de toekomst.


De Firma Groote Infra b.v. uit Almelo investeert nu, en is klaar voor de toekomst!

Groote Infra BV is een dynamische en een VCA gecertificeerd bedrijf dat flexibel en klantgericht te werk gaat. Dit bedrijf is opgericht in 2005 en bestaat uit 17 vakbekwame en ervaren werknemers, die u graag van dienst zijn. Door de jarenlange ervaring in de wegenbouw van de medewerkers heeft Groote Infra BV, zowel van de inhoud van het vak, als van de processen eromheen veel kennis. Kenmerkend voor de manier van doen is een grote inzet en een positieve instelling. De werkprocessen zijn bekend en vertrouwd en voldoen aan de eisen van de opdrachtgevers.

Nemaco Bouwmachines heeft de opdracht gekregen (Juli 2013) om deze knikmops 130  inclusief vacuüm en aanbouwdelen te mogen leveren aan de firma Groote Infra b.v.

         

Nemaco Bouwmachines wenst de firma Groote Infra b.v. veel werk plezier met deze combinatie in de toekomst.

Specificaties knikmops 130

   


Nemaco Verhuur & Service hebben een goederenlift AT75 mogen plaatsen ( juli 2013 ) voor Trebbe bouw in het te renoveren gebouw van justitie te Zwolle.

Het huidige gebouw van justitie zal een grondige renovatie ondergaan. De renovatie betreft ongeveer 11.700 m2 BVO en neemt ongeveer een jaar in beslag. De renovatie bestaat uit het compleet vernieuwen van de installaties in het bestaande gebouw. De bestaande gevelpuien worden vervangen en diverse ruimten worden opnieuw ingedeeld en ingericht. De ruimten krijgen een ‘opknapbeurt’. Het huidige gebouw van architect Jo Kruger stamt uit 1977 en kan het grote aantal medewerkers en werkzaamheden niet meer huisvesten. De huidige rechtbank Zwolle is gehuisvest op drie verschillende locaties in Zwolle. Over een paar jaar zal het nieuwe gerechtsgebouw ruimte bieden aan ongeveer 500 medewerkers op één centrale locatie.

                                                                  

Nemaco Verhuur wenst de firma Trebbe Bouw veel werk plezier met deze goederenlift in het gerechts gebouw te Zwolle.

    


Enerpac Hengelo investeert in de hoogte!

Nemaco Bouwmachines heeft aan de firma Enerpac Hengelo een machinistenlift Geda 2PK mogen leveren, (juni 2013) met een opbouwhoogte van 93 meter. Tevens heeft Nemaco Verhuur aan de firma Enerpac, 280 meter bouwhekken, 1 kantoorunit (2,90 x 7,80 meter) en 4 lichtmasten 12 meter voor de verhuur mogen leveren.

Enerpac is wereldwijd marktleider in het leveren van krachtige apparatuur voor hijs en hefdoeleinden. Met deze installatie kunnen klanten van Enerpac zeer zware objecten optillen of rechtop zetten.

                           

De Geda 2 PK is een tandheugel gedreven machinistenlift met aluminium ladder segmenten. Zijn flexibele systeem maakt het mogelijk om op elke vorm van kraan te worden geïnstalleerd tot eenstandaard hoogte van 120m. Dit maakt het een veilig en snel transport systeem voor kraanmachinisten en onderhoudspersoneel.

Nemaco Bouwmachines wenst de firma Enerpac Hengelo veel werk plezier met deze machinistenlift in de toekomst.

  


Regge Survival Nijverdal

Afgelopen zaterdag 15 juni 2013 organiseerde Atletics Nijverdal de 17e Regge Survival. 

De Reggesurvival is in een aantal jaren uitgegroeid tot een evenement met een grote naamsbekendheid. Niet alleen uit Nijverdal kent deze survival veel deelnemers maar ook ver daar buiten, Nemaco Bouwmachines heeft zijn steentje ook mogen bijdragen aan dit geweldige evenement.

Zie een aantal foto’s onderstaande.

             

Onze complimenten voor de organisatie het was voortreffelijk georganiseerd.

  


De Firma I.V.C. den Hulst uit Dalfsen (Punthorst) investeert in de toekomst!

Nemaco Bouwmachines heeft de opdracht gekregen om een Knikmops 130 met een speciale tegelriek t.b.v. her- straatwerk en het vullen van de Nemaco Tiger-Stone  te mogen leveren aan de firma I.V.C. den Hulst.

            

De Knikmops 130 is voorzien van een joystick en Hydro schroefkoppelingen.

Nemaco levert kwaliteit machines en vriendelijke ondersteuning tijdens de verhuur!  Ook geïnteresseerd in de huur van een knikmops 130 of Tiger-Stone!  Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Nemaco Bouwmachines wenst de firma I.V.C. den Hulst veel werk plezier met deze combinatie in de toekomst.


Nemaco Verhuurt een Knikmops 90 tijdens werkzaamheden Stationsomgeving Kennispark Twente te Enschede. Weer een prachtig project.

De hoofd aannemer Reef uit Oldenzaal en onderaannemer W & B bestratingen uit Wierden zijn februari 2013 gestart met de werkzaamheden rond het NS station Enschede Drienerlo, op Kennispark Twente. In eerste instantie wordt de nieuwe rotonde aan het Capitool afgemaakt. De nieuw ingerichte omgeving zal een stevige impuls geven aan de uitstraling en het imago van Kennispark Twente. Het plein en omgeving zijn eveneens berekend op de verwerking van de grote aantallen supporters, die wekelijks de Grolsch Veste bezoeken. 

Nemaco Verhuurt een Knikmops inclusief vacuum voorbereiding, uitbouwdelen, etc. aan de onderaannemer W & B bestratingen uit wierden. Bekijk de foto’s hieronder.

                           

           

Nemaco levert kwaliteit machines en vriendelijke ondersteuning tijdens de verhuur!  Ook geïnteresseerd in de huur van een knikmops 90!  Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Nemaco Bouwmachines wenst de firma W&B bestratingen veel werk plezier met de knikmops tijdens deze huur periode. 

      


Nemaco Bouwmachines bouwt een goederenlift AT30 op voor de firma SGS Steiger & Geveltechniek uit Lopikerkapel.

Onze service monteurs van Nemaco Bouwmachines hebben voor onze klant SGS Steiger & Geveltechniek een AT30 goederenlift opgetopt deze week te Amsterdam. Deze goederenlift AT30 heeft een hijshoogte van 26 meter en heeft 9 stopplaatsen. Hoofdaannemer is de Firma Rendon onderhoudsgroep te Arkel.

Zie foto onderstaande gemaakt door onze service monteur.

                                                                                                       

Ook geïnteresseerd in een goederenlift AT30! Vraag een vrijblijvende offerte aan!

MEER INFORMATIE? bel gerust één van onze vestigingen

S.G.S.  


De Firma Bijpost bestratingen uit Den Helder investeert in nieuwe Knikmopsen met bestratingsklem.

De firma Bijpost is een familie bedrijf van vader op zoon en staat open voor innovatie , wie nu investeerd is straks klaar voor de toekomst verteld Kevin Bijpost. deze firma werkt volgens de huidige regelgeving v.w.b. milieu, arbo en materiaal.

Nemaco Bouwmachines heeft de opdracht gekregen om twee maal knikmops 90 in de bedrijskleuren inclusief aanbouwdelen en een HVZ-UNI bestratingsklem te mogen leveren aan de firma Bijpost bestratingen.

                                                   

De HVZ-UNI bestratingsklem is ingesteld in tegelpakket halfsteens door onze verkoper en tevens specialist op het gebied van bestratingsklemmen zodat de firma Bijpost bestratingen gelijk met de werkzaamheden kon starten. Nemaco levert kwaliteit en vriendelijke ondersteuning tijdens en na de aankoop! 

Nemaco Bouwmachines wenst de firma Bijpost bestratingen veel werk plezier met deze combinatie in de toekomst.

  


De Firma Havaroo bestratingen uit Noordwijkerhout investeert in nieuwe Sherpa shovel met vacuüm opbouw en zuignappen.

Havaroo bestratingen is een klein bedrijf met 30 jaar ervaring. gespecialiseerd in (sier)-bestratingen en grondwerk voor particulieren en bedrijven.  Nemaco Bouwmachines heeft de opdracht gekregen om een mini shovel merk Sherpa 200 inclusief vacuümopbouw WOS 100 m³ uitgerust met bandennap en schuif tegelplaat te mogen leveren aan de firma Havaroo bestratingen. De voordelen van deze 100 m³ vacuümopbouw is om verse producten te verleggen en het uitzuigen van bestaande straat en tegelwerken.

            

Deze combinatie is tot stand gebracht door Nemaco en WOS

Nemaco Bouwmachines wenst de firma Havaroo bestratingen veel werk plezier met deze combinatie in de toekomst.

     


De Firma Zwier bestratingen uit Opperdoes koopt nieuwe HVZ-UNI bestratingsklem bij Nemaco!

Nemaco Bouwmachines heeft de opdracht gekregen om deze HVZ-UNI bestratingsklem te mogen leveren aan de firma Zwier Bestratingen. Deze klem is afgehangen aan de Knikmops 130 op de werklocatie te Amsterdam Oost.  

De HVZ-UNI bestratingsklem is ingesteld in halfsteensverband door onze verkoper en tevens specialist op het gebied van bestratingsklemmen zodat de firma Zwier bestratingen gelijk met de werkzaamheden kon starten. Nemaco levert kwaliteit en vriendelijke ondersteuning tijdens en na de aankoop!

                                                              

Specificaties

Nemaco Bouwmachines wenst de firma Zwier bestratingen veel werk plezier met deze combinatie in de toekomst.

 

  


Nemaco Verhuur plaatst HAKI steiger te Zoetermeer voor Gebr. Löwik BV

Nemaco Verhuur heeft in mei 2013 HAKI steiger mogen plaatsen voor onze klant en hoofd aannemer bouw en betonbedrijf gebr. Lowik Almelo voor het nieuw te bouwen LDS kerk te Zoetermeer.

HAKI Universal is een modulair steigersysteem voor zowel eenvoudige als gecompliceerde toepassingen en is zelfs geschikt voor geavanceerde constructies bij bouwprojecten, in de industrie, op scheepswerfen en bij raffinaderijen. Het steiger systeem is met name erg flexibel als het gaat om de vakgrootte en de belastingsklasse.  

        

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze HAKI steiger , bel dan met één van onze vestigingen.

 


Nemaco Verhuur plaatst Haki steiger te Haaksbergen voor Niehof BV.

Nemaco Verhuur heeft in januari 2013 HAKI steiger mogen plaatsen voor onze klant en hoofd aannemer Niehof b.v. te Lattrop voor het nieuw te bouwen bedrijfspand van Unipro te Haaksbergen.

De commissaris van de koning Ank Bijleveld heeft op 14 maart ook een bezoek gebracht aan het nieuwe bedrijfspand van Unipro. Ze kreeg een rondleiding via de trappen van het HAKI steiger.  Zie onderstaande foto's van het project.

 

                  In de steigers (Sem 06-02)       Voorzichtig op de trap (Sem 14-03)      In de steigers (Sem 02-02)

                               

                         

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze Haki steiger , bel dan met één van onze vestigingen.

     


Nemaco Verhuur monteert Haki steiger te Borne voor B&M Lijmwerken.

Nemaco Verhuur heeft in april 2013 HAKI steiger mogen plaatsen voor onze klant BM lijnwerken te Rijssen, voor het project Tuinstad in Borne dit is een samenwerking van Dura Vermeer Bouw Hengelo, Droste Vastgoedontwikkeling Hengelo, Oude Wolbers Borne en Trebbe Oost & Noord Enschede, is in de wijk Bornsche Maten gestart met de bouw van 9 huur- en 6 koophuizen.

                                       

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze Haki steiger , bel dan met één van onze vestigingen.

            


Nemaco Verhuur plaatst een bouwkraan te Oldenzaal

Nemaco Verhuur heeft in mei 2013 een bouwkraan mogen plaatsen voor onze klant en hoofd aannemer Niehof b.v. te Lattrop voor de verbouwing van de raadzaal gemeente Oldenzaal. (Zie foto levering.)

                                     Bouwkraan project raadhuis Oldenzaal

Nemaco Verhuur is al jaren lang de betrouwbare partner voor het inhuren van al uw bouwmaterieel. Wij implementeren consequent de nieuwste veiligheidseisen en we onderhouden onze producten optimaal. Zodoende blijven onze verhuurproducten jong en betrouwbaar en kunnen wij u te allen tijde optimaal van dienst zijn.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze bouwkranen, bel dan met één van onze vestigingen.

   


Nemaco Bouwmachines plaatst PT500 personen/goederenlift midden op Amsterdam Centraal Station.

Begin maart 2013 hebben de monteurs van Nemaco Bouwmachines een PT 500 bouwlift uit onze verhuur geplaatst midden op het Centraal Station in Amsterdam.
Hoofdaannemer Kuurman West BV moet alle glasplaten in de koepel boven het perron vervangen en doet dit in samenwerking met De Haan glaszetterij. 
Het plaatsen van de lift was een lastige klus waarbij een grote bouwkraan de bouwlift op de juiste plek tussen de verschillende spoorlijnen plaatste. 
In 5 nachten waarbij er gewerkt mocht worden van 02:00 tot 05:00 hebben de monteurs van onze Service afdeling de lift opgebouwd zodat er kan worden 
begonnen met het vervangen van de glasplaten.
 
 
                             
 
 
 
       
 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, activiteiten en het laatste nieuws.