1. U bevind zich hier: 
  2. Nieuws
  3. AT50 goederenlift OPROEPBAAR !

                                   


 

Nieuw bij Nemaco Bouwmachines: de AT50 goederenlift OPROEPBAAR ! 


Wij, bij Nemaco Bouwmachines B.V. staan voor ontwikkeling, groei, innovatie en continuïteit. Wij leveren onze klanten top kwaliteit met uitmuntende service. Zo is ook het volgende project tot voltooiing gekomen. 


Bouwcombinatie Bot Bouw en Mulder Obdam hebben onze verhuur vestiging in Nijverdal verzocht de AT50 goederenlift oproepbaar te maken voor hun grote utiliteitsproject in Leiden. Uiteraard zijn wij deze uitdaging aan gegaan! Onze Nemaco Machine Service heeft de lift dusdanig aangepast dat deze inderdaad vanaf elke verdieping oproepbaar is. Voorheen kon de lift alleen van boven naar beneden zenden en van beneden naar boven via een werknemer die beneden staat. Een moeilijke opgave bij 6 verdiepingen; onwerkbaar bij een project van 13 verdiepingen.


Nu met onze oproepbaar AT50 goederenlift is dit verledentijd. De lift is nu op elke verdieping op te roepen en terug te zenden. Dit is voor de klant niet alleen efficiënter in werk, gemakkelijker in de bediening, maar ook vooral; stukken goedkoper! De medewerker die eerder beneden bij de lift moest staan is overbodig en kan ingezet worden binnen andere aspecten van de bouw. 


De oproepbaar AT50 lift bespaart u tijd en geld! 


Nemaco Holding B.V. is ISO en VCA gecertificeerd en daarmee zeer bewust van de risico's die de bouw met zich mee brengt. Wij gaan te allen tijde veilig en verantwoord te werk, binnen onze eigen werkplaats, met de machines en middelen welke wij aan onze klanten verkopen, verhuren en voor hen onderhouden, maar daarnaast adviseren wij onze klanten hier ook graag over. Voor de oproepbaar AT50 lift kunnen wij een schuifhekvergrendeling voor u verzorgen! Dit voor uw eigen veiligheid maar ook voor die van uw collega's en medestanders. (de lift heeft standaard een grondkooi)


Hieronder een aantal projectfoto's met onze oproepbaar AT50 goederenlift: 
 

   

   

(klik op de foto voor grotere weergave)

 

Voor meer informatie over onze oproepbaar AT50 lift, neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt deze lift bij ons huren, kopen en zelfs uw bestaande AT50 lift oproepbaar laten maken door onze Nemaco Machine Service.
 

Bij ons zit u altijd goed!
 

0548 614 545 (verkoop en service)

0548 612 000 (verhuur)

info@nemaco.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten