1. U bevind zich hier: 
  2. Nieuws
  3. Nieuwe knikmopsen in onze verhuurvloot!

 

Onze nieuwe knikmopsen zijn gearriveerd!

Nijverdal, 3 februari 2012

Deze week zijn de nieuwe knikmopsen aangekomen bij de Nemaco Bouwmachines aan de Van den Bergsweg 17 te Nijverdal. Een onmisbaar hulpmiddel voor de stratenmaker en hovenier. De machines zijn splinternieuw en gereed voor de verhuur.

Juist in financieel moeilijke tijden kan de huur van een machine voor veel bedrijven een uitkomst zijn. Waar de aankoop investering te hoog is, biedt Nemaco uitkomst. Sinds kort bieden wij ook de mogelijkheid om objecten bij ons op langere termijn te huren met koopoptie.

Ondanks de negatieve voorspellingen blijft Nemaco vertrouwen houden en zal er geïnvesteerd worden in de toekomst. Met de nieuwe knikmopsen zal Nemaco de klant nog beter van dienst kunnen zijn. Uiteraard is een ieder welkom om de nieuwe knikmopsen persoonlijk te bekijken.

     

     

 

Nemaco Bouwmachines B.V. investeert ook in mindere tijden; begin februari verwachten wij vier nieuwe knikmopsen in onze verhuurvloot.

Nijverdal, 18 januari 2012

Ook in tijden van recessie moet je blijven investeren in je serviceverlening, de producten, de kwaliteit daarvan. De hedendaagse klant verwacht een hoog niveau klantbediening en wij geven gehoor. Daarnaast is het onze core-value te allen tijde consequent topkwaliteit te leveren en ons assortiment compleet en actueel te houden. Om deze redenen hebben wij voor het jaar 2012 drie nieuwe knikmopsen gekocht voor onze verhuurvloot!

Het gaat om één knikmops 130 en drie knikmopsen 90. De knikmops is een onmisbaar werkinstrument voor moderne bestratings- en hoveniersbedrijven. Hij is niet alleen compact en licht, maar ook snel en krachtig voor zijn gewichtsklasse. Zijn ergonomie is weldoordacht en hij is bijzonder gemakkelijk te bedienen. Tot slot zijn de knikladers zeer multifunctioneel dankzij de ruime keus aan makkelijk monteerbare hulpstukken.

Hieronder een aantal voordelen van onze knikmopsen:

Hieronder alvast een voorproefje van onze verwachte knikmopsen!

(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Kortom; de Knikmops is niet alleen de ideale partner van de stratenmaker en hovenier van de 21ste eeuw, hij is simpelweg het perfecte werkinstrument in de wegen-, woning- en industriebouw, en zelfs in de land- en tuinbouw!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten