1. Over ons
  2. Nieuws

Baron Easy Clean set

Baron heeft een nieuw, innovatief systeem ontwikkeld waarmee u uw dwangmenger gemakkelijk schoon houdt, de Baron Easy Clean set.
 
Wat is de Baron Easy Clean set?
De Baron Easy Clean set is speciaal ontworpen voor klanten die niet gelijk de mixer willen schoonmaken. Deze schoonmaak set is een optimale oplossing voor het mengen van cement of rubbergranulaat. De tijd die u zou besteden aan het schoonmaken van de mixer kan nu aan de productie besteed worden. 
 
Het enige wat u moet doen is het verwijderen van het inlegvel en de Baron Dwangmenger is weer gereed voor gebruik. Bovendien gaat uw dwangmenger aanzienlijk langer mee, aangezien hij helemaal schoon wordt. Ook het geharde residu hoeft niet verwijderd te worden! De Baron Easy Clean Set is een complete set inclusief PVC schoepen. 
 
Voordelen
  • Door het gebruiken van het Easy Clean systeem bespaard u veel tijd op schoonmaken, deze tijd kunt u nu gebruiken voor productie.
  • Na het verwijden van het inlegvel is uw dwangmenger weer helemaal schoon, dit bevordert de levensduur van uw menger aanzienlijk.
  • Ook het harde residu is weg wanneer u het inlegvel verwijdert, dit scheel veel tijd en vooral een hoop ergernis.
 
Prijzen


 
Nemaco Holding B.V. Van den Bergsweg 17
7442 CK Nijverdal

Tel.: 0548 614545
Fax: 0548 614595
Email: info@nemaco.nl
Acties & Aanbiedingen

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, activiteiten en het laatste nieuws.