1. U bevind zich hier: 
  2. Over ons
  3. Nieuws

De nieuwe Safe-Quick van Altrex

Safe-Quick® GuardRail
Rondom beschermd, ook tijdens de opbouw

De naam zegt het al: veilig en snel. Met de Safe-Quick® GuardRail rolsteiger ben je goed beschermd, al voordat je het platform betreedt. Met deze leuning van Altrex was op- en afbouwen nog nooit zó veilig.

Veiligheid en zekerheid op elk niveau

Safe-Quick® GuardRail maakt veilig werken op hoogte heel bereikbaar. Door deze innovatieve leuning ben je continu rondom beschermd. Een slimme opbouwmethode zorgt dat vaste leuningen en schoren al aanwezig zijn voordat je het volgende platform bereikt. Verkeerd opbouwen is vrijwel onmogelijk. Zo werk je gegarandeerd veilig op elk niveau.Gevelvrij werken: alle ruimte om te bewegen

Naast veilig is de voorloopleuning ook compact. Omdat veel losse schoren zijn vervangen, werk je met minder onderdelen. Op- en afbouw gaat aanzienlijk sneller. Een ander groot voordeel is dat je met Safe-Quick® GuardRail gevelvrij kunt werken. Er zijn geen diagonaal schoren nodig, mits de steiger maximaal 15 cm van de gevel staat. De perfecte oplossing voor bijvoorbeeld schilders en gevelreinigers.

Wetgeving

Safe-Quick® GuardRail rolsteigers voldoen aan de strengste nationale en Europese wet- en regelgeving. Ook komt deze Altrex innovatie tegemoet aan de afspraken en verplichtingen van branchevereniging VSB en Inspectie SZW. Zo voldoet de Safe-Quick® aan de nieuwe opbouwmethode die vanaf 1-1-2018 verplicht wordt. Alle Altrex steigers zijn bovendien voorzien van sterkte- en stabiliteitsberekeningen volgens de norm EN 1004.
 

Safe-Quick® video bekijken

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten