1. U bevind zich hier: 
  2. Over ons
  3. Nieuws

De nieuwe Sky-secure van Sky-Works

Waarom werken met Sky-Secure rolsteigers?

Sneller op te bouwen dan een tradionele rolsteiger
Geen gedoe meer met losse schoren. Minder losse onderdelen = sneller opbouwen

Altijd veilig achter een leuning
Ook tijdens het opbouwen en afbreken met de zelf borgende leuning.

Geen fouten meer bij het opbouwen
Geen twijfel meer over dubbele kruizen en extra horizontalen. De leuning wordt altijd op de bovenste sport geplaatst. Eenvoudiger kan niet.

Werkvloer met maximale bewegingsruimte
Geen dubbele kruizen meer die 20 cm de rolsteiger in komen.

Ook naar gevelvrij om te bouwen
Een raam openen om te schilderen? Plaats de rolsteiger voldoende dicht tegen de gevel, dan is de leuning zo naar de buitenkant geplaatst.

Sky-Secure rolsteiger : de nieuwe standaard in opbouwen

STAP 1 : DE BASIS

     

De Sky-Secure rolsteiger is sneller op te bouwen dan een traditionele rolsteiger, omdat er minder losse onderdelen worden gebruikt. De leuning, die 2 horizontale en 2 diagonale schoren vervangt, is makkelijk aan te geven en wordt in een keer in de rolsteiger geplaatst. De 2 schoren worden uitgeklapt en de leuning zit vast. Eenvoudiger kan het niet.

Maar net als bij een traditionele rolsteiger begin je met de basis. Zorg ervoor dat deze goed horizontaal staat en dat de stabilisatoren zijn aangebracht voordat je de steiger in klimt.
 

TAP 2 : OPBOUW VOLGENDE SLAG

     

Nadat de stabs zijn aangebracht en de rolsteiger horizontaal is gesteld kan de volgende slag worden gebouwd. Zorg er bij het monteren van de leuning voor dat de klauw aan de buitenzijde van de rolsteiger goed om de staander valt. De leuning in het midden valt over een nokje. Aan de onderzijde van de sport zit een bout waardoor je de leuning makkelijk op de juiste plek kan plaatsen.
 

TAP 3 : AFWERKING WERKVLOER

     

Gebruik voor de hoger gelegen slagen altijd een touw om de materialen naar boven te halen. Plaats het platform in de steiger en klim via het luik naar boven. Monteer bij het bovenste platform die als werkvloer wordt gebruikt een kantplak en de rolsteiger is klaar voor gebruik.

Indien gewenst kan de binnenste leuning ook naar de buitenzijde worden verplaatst om zo ruimte te hebben voor bijvoorbeeld het openen van een raam. Zorg er wel voor dat de rolsteiger dan niet meer dan 15 cm van de gevel staat en valgevaar aan de binnenzijde wordt voorkomen. 
 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten