1. U bevind zich hier: 
  2. Over ons
  3. Nieuws

Nemaco Website VERNIEUWD!

Geachte klant,

Wij bij Nemaco Bouwmachines zijn dagelijks bezig onze service en systemen te optimaliseren voor uw gebruikersgemak. Zo hebben wij de afgelopen maanden geïnvesteerd in het restylen van onze website en daarmee de gebruiksvriendelijkheid te verhogen. U zult merken dat onze webiste is gemoderniseerd en overzichtelijker is geworden.

Via onze nieuwe zoekfuntie, die u bovenaan elke pagina zult vinden, kunt u te allen tijde zoeken naar een product van uw keuze. Alle mogelijke combinaties met dat product zullen aan u worden getoond.

Onze verkoop en verhuur pagina's zijn zodanig aangepast dat u gemakkelijker en overzichtelijker kunt zoeken tussen de diverse categorieën en subcategorieën, maar ook te allen tijde terug kan naar het begin van uw zoekopdracht.

Tot slot hebben wij ook het bestelproces voor u vergemakkelijkt. Ook hiermee hebben wij de pagina's overzichtelijker gemaakt en kunt u gemakkelijk verder winkelen indien gewenst. Nieuw is dat u ook nu ook de mogelijkheid krijgt een bestelling te plaatsen zonder het aanmaken van een account.

Technologie staat voor niets, maar ook technologie kan wel eens een kink in de kabel veroorzaken. Wij willen u er graag even op wijzen dat er momenteel nog hard gewerkt wordt aan de laatste verbeteringen op de website. Wij bieden u onze excuses aan voor het ongemak wat u hierdoor mogelijk kunt ervaren. Mocht u bij het plaatsen van een bestelling moeilijkheden ondervinden of u bent op zoek naar informatie, maar u komt er niet uit? Aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij staan u zeer graag te woord en wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product.

Onze telefoonnummers staan hier linksboven vermeld.

Dank voor uw aandacht.

Met vriendelijke groet,

Teams Nemaco Holding; verkoop, verhuur en service.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten