1. U bevind zich hier: 
  2. Over ons
  3. Nieuws

Onze PROBST website is live!

Donderdag 27 juni 2012
 

Probst is de nummer één leverancier als het aankomt op grijp- en legtechniek voor de professionele stratenmaker. Het vergemakkelijkt het zware arbeidsintensieve werk door middel van een sterk vermindere fysieke belasting en verzet meer werk dan voorheen per hand mogelijk was. Meer dan genoeg reden voor Nemaco Bouwmachines om dit topmerk voor de GWW en onze nummer 1 leverancier haar eigen website in Nederland te geven.

Probstnederland.nl is dan ook een initiatief van Nemaco Bouwmachines B.V. Nemaco heeft veel tijd en aandacht besteedt aan het creëren van deze website, welke vandaag voor een ieder online te zien zal zijn. Nemaco Bouwmachines levert al vele jaren trots het merk Probst aan haar klanten. Probst biedt de klant oplossingen voor de hedendaagse uitdagingen binnen de Grond-, Weg- en Waterbouw. Zodoende maken wij in samenwerking met Probst bestratingsklemmen geheel voor u op maat afhankelijk van de gewenste steen. Ook levert Probst bestratingsmachines, afrijsystemen, handgereedschap, reinigingmachines en nog veel meer.

Op de website kunt u niet alleen alle nodige informatie over de producten van Probst vinden, maar u kunt ook direct online bestellen! Met onze scherpe prijzen en snelle levering een unieke uitkomst! Klik snel HIER!

Wij wensen u veel plezier en succesvolle zaken toe!

Met vriendelijke groet,

Team Probst Nederland
Nemaco Bouwmachines B.V.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten