1. U bevind zich hier: 
  2. Over ons
  3. Nieuws

Vacature buitendienst monteur (Fulltime)

Durf jij een uitdaging (op hoogte) aan? Ben je technisch aangelegd? Wil jij in een gezellig team werken en onderdeel uitmaken van een snel groeiende afdeling? Dan is deze vacature wat voor jou!
 
Voor onze vestiging in Nijverdal zijn wij zijn op zoek naar een allround buitendienst monteur. Je wordt intern opgeleid zodat je alles van bouwliften en bouwkranen te weten komt. Heb jij hier al ervaring mee? Dan is dat een pré!
 
Wat ga je doen?
De werkzaamheden bestaan o.a. uit revisie, montage en demontage van zowel nieuwe als bestaande machines. Je keurt machines van klanten en van onze eigen verhuurvloot. Ook ben je bezig met het op- en afbouwen van liften en kranen, elke dag is weer anders!
 
Waar kom je te werken?
Met vestigingen in Nijverdal, Oldenzaal en Coevorden is Nemaco inmiddels al meer dan 70 jaar actief als toeleverancier voor de bouw en GWW sector. De medewerkers van Nemaco zijn de drijvende kracht achter het bedrijf en samen proberen ze de klant te ontzorgen. De locatie waar jij komt te werken is Nijverdal. Er wordt hard gewerkt, maar naast het harde werken is ook ruimte voor ontspanning. Zo is er regelmatig een vrijdagmiddagborrel en wordt er jaarlijks een BBQ georganiseerd.
 
Wat verwachten wij van jou?
Wat hebben wij jou te bieden?
Ben jij van toegevoegde waarde voor Nemaco? Wacht niet en solliciteer voor deze functie!
 
Stuur jouw sollicitatie met C.V. naar sollicitatie@nemaco.nl
 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten