1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Projecten

Bouwbedrijf Buursema investeert in Safe Quick

Buursema Bouwbedrijf B.V. is gevestigd in Erm, dat gelegen is in de zuidoosthoek van Drenthe. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf. Met een groep van ongeveer 40 enthousiaste medewerkers, waarbij een goede mix tussen kennis en ervaring van groot belang is, worden bouwwerkzaamheden in de breedste zin van het woord uitgevoerd. Opleidingen, vernieuwingen en veiligheid is een belangrijk onderdeel binnen deze organisatie. 

Voor de opbouw van een rolsteiger gelden per 1 januari 2018 nieuwe regels. Vanaf die datum is het verplicht om bij betreding van het platform rondom een leuning te hebben. Deze nieuwe regelgeving geldt ook voor rolsteigers die vóór deze datum zijn aangeschaft. Bouwbedrijf Buursema hoorde van deze nieuwe regelgeving en investeerde bij Martin Visser (vestigingsmanager Coevorden)  2 nieuwe rolsteigers inclusief fiberdeck vloeren en Safe Quick.

Safe-Quick® GuardRail maakt veilig werken op hoogte heel bereikbaar. Door deze innovatieve leuning ben je continu rondom beschermd. Een slimme opbouwmethode zorgt dat vaste leuningen en schoren al aanwezig zijn voordat je het volgende platform bereikt. Verkeerd opbouwen is vrijwel onmogelijk. Zo werk je gegarandeerd veilig op elk niveau.

Klik HIER voor meer informatie over de Safe Quick en anders bel gerust met één van onze vestigingen.

      

    

 

  

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten