1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Projecten

Bouwbedrijf Löwik renoveert het beroemdste hotel van Amsterdam.

Na Rembrandt, Koningin Victoria en the Beatles is het nu de beurt aan Bouwbedrijf Lowik voor een bezoek aan ‘De Doelen’ in Amsterdam 

Een monument met een rijk verleden en vol van verhalen: Het NH Doelen hotel, gelegen aan de Amstel in het centrum van de hoofdstad mag om vele reden beroemd genoemd worden. Het hotel dankt haar naam aan de voormalig Kloveniersdoelen die zich hier bevonden en ooit hing er de Nachtwacht van Rembrandt. Het hotel diende o.a. als opstapplaats voor de allereerste rondvaartboot van Amsterdam. Koningin Victoria verbleef er en het bood zelfs logies en ontbijt voor The Beatles tijdens hun bezoek aan Nederland in 1964.

Bouwbedrijf Löwik is momenteel bezig met een grootscheepse renovatie van het formidabele 17e eeuwse monument. Uiteraard zegt het iets over de capaciteiten en kwaliteiten van Löwik wanneer je de verantwoordelijkheid wordt gegund voor dit soort bijzondere opdrachten. Nemaco Verhuur is door Bouwbedrijf Löwik benaderd om langs het historische pand een goederenlift AT2000 te plaatsen met een hijsvermogen van 2000 kg. Bij het renoveren van hotel mag immers geen tijd verloren gaan vandaar dat bouwbedrijf Lowik gekozen heeft voor Nemaco Bouwmachines. 

        

        

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten