1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Projecten

Bouwkraan Heerkens kiest voor nieuwe bouwkraan FM Gru RBI 524

Een aantal weken gelden hebben wij deze prachtige bouwkraan FM GRU RBI524 uitgeleverd aan Heerkens Bouw. Heerkens Bouw is een klein en flexibel bouwbedrijf met een goede organisatie op de bouwplaats en achter de schermen. Ze houden zich bezig met alle voorkomende bouw- en timmerwerken. Heerkens Bouw streeft naar een optimale kwaliteit en tevredenheid. Met de nieuwe bouwkraan kunnen ze nog efficienter werken. Door de vele voordelen die een bouwkraan biedt hebben ook de bouwvakkers meer werkplezier op de bouw.
 
Het volgende bericht hebben wij ontvangen van Heerkens:
 
'' Wij zijn erg tevreden over de aankoop van onze Fm Gru bouwkraan. Van het begin tot het eind zijn wij zeer te spreken over jullie bedrijf wat betreft communicatie, service en levering.

Heerkens Bouw bestaat alweer 12,5 jaar en heeft dit jaar dan ook een goede investering gedaan in deze bouwkraan. Wij zullen in de toekomst verder bouwen aan mooie verbouw- en nieuwbouw projecten voor onze particuliere klanten. Hierdoor kunnen wij nog efficiënter werken.

Heerkens Bouw werkt nu een aantal weken met deze prachtige bouwkraan en dat gaat echt top! We gebruiken de kraan voor veel materialen en werkzaamheden. We hebben verbouwingen momenteel in het centrum van Sint-Oedenrode, een pand “De werf” wat voor de rooienaren een bekende historie heeft. En we maken hier een prachtig modern woonhuis van. In combinatie met authentieke details wordt dit dan ook een stijlvolle woning, gemaakt met prachtige materialen. Een mooi voorbeeld waar we als bedrijf voor staan. '' 
 

      

  

    

    

Nemaco Bouwmachines wenst Heerkens bouw enorm veel werkplezier toe met deze prachtige bouwkraan!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten