1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Projecten

Gebr. van de Ven ziet het gemak van de Probst PowerPlan

Gebr. van de Ven is uitgegroeid tot een gerenomeerd bedrijf met opdrachten op regionale, landelijke en zelfs Europese schaal. Zij richten zich op drie pijlers, namelijk bouwkunde, civiele techniek en de aanleg en renovatie van sportvelden. Gebr. van de Ven zag een tijdje terug het gemak van de Probst PowerPlan. Hierdoor hebben ze contact opgenomen met Nemaco Bouwmachines Probst importeur voor Nederland. 

Met deze machine kunt u diverse soorten werkzaamheden uitvoeren in de civiele techniek en sportvelden. De PowerPlan PP is het systeem voor het maken van een perfecte onderbaan. Of de onderbaan nu van zand, grind tot korrelgrootte 50 of zelfs Repac moet zijn, de PowerPlan PP van Probst zal alle materialen in één keer tot een maximale hoogte van 200 mm verdelen en afrijen op een zeer nauwkeurige exacte hoogte. 

Afhankelijk van uw ingestelde hoogte doormiddel van een ultrasensor is het mogelijk om per dag 10.000 m² zand, grind of Repac te verdelen en af te rijden. De sensoren zijn bevestigd aan een nivelleringspaal, waardoor de sensoren variabel onder precisie afgesteld kunnen worden.

De PowerPlan PP is snel te bevoorraden met een shovel, dit kan met een maximale bakbreedte van 2500 mm vanaf de voorkant of vanaf de zijkant. Hydraulisch kunt u het verhoogde voorschot laten zaken, om zo ook de Powerplan met een kleine shovel te bevoorraden, dit is enorm handig voor het werken in bijvoorbeeld parkeergarages. Door het overzichtelijke instrumentenpaneel is deze machine zeer éénvoudig te bedienen. De machine wordt geleverd inclusief 2 werklampen die het werkgebied geweldig verlichten.

Werkzaamheden

Bedding maken
middels de lasergestuurde afreibalk aan de achterzijde van de machine kunt u een perfecte bedding maken voor diverse soorten straatwerk. Ook onder afschot is mogelijk.

Half verharding/paden
Met de machine kunt u paden realiseren van half verharding of los gestort materiaal. Middels de afreibalk aan de achterzijde van de machine kunt u het mooi vlak en op de juiste dikte (max.200 mm) afwerken. De breedte kan variëren van 2000 mm tot 2750 mm

Sportvelden
Ook voor het realiseren van de onderbouw van sportvelden is deze machine perfect geschikt. De onderbouw wordt middels de lasergestuurde afreibalk perfect vlak en op hoogte afgewerkt.

 

      

        

 

    

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten