1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Projecten

Nemaco Verhuur blijft door investeren in personen-goederenliften

Nemaco Bouwmachines blijft ook in nieuwe jaar 2020 investeren in personen- goederenliften. Deze 1e nieuwe personen-goederenlift  PT500A is gemonteerd op het bouwproject Stephanusplein van Ter Steege Bouw & Vastgoed te Hardenberg.

            

De compacte tandheugel personen-/goederenlift PT500A is, met een platformafmeting van 150 x 150 cm, geschikt voor het transporteren van goederen en personen. Het hefvermogen is 500 kg inclusief 6 personen met een maximale masthoogte van 75 meter.

  • De PT500A voldoet aan de NEN-EN 12159 en machinerichtlijn 2006/42/EG.
  • De lift is uitgevoerd met een centrifugaal rem, overlastbeveiliging en tandheugel smeersysteem. Een lage liftbasis-afscherming is standaard.
  • De lift is voorzien van een dakluik voor het vervoeren van steigerpijpen of andere lange voorwerpen.
  • De mast is uitwisselbaar met de goederenliften AT50 en AT75.
  • De PT500A is ook verkrijgbaar in een speciale uitvoering, de PT500SP. Deze PT500SP is ontwikkeld voor (semi-) permanente opstellingen in industriële omgevingen zoals verbrandingsovens, silo’s en havens. De PT500SP kan geleverd worden met een dichte cabine, verticale schuifdeuren, hoge etagedeuren, 2,5 meter hoge grondkooi en een spreek-en luisterverbinding. Deze lift kan ook conform de ATEX-richtlijnen geleverd worden.
     
Specificaties:

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten