1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Projecten

Nemaco levert Malmqvist MA1200 hefsteiger aan DCS Coating

Nemaco heeft een hefsteiger mogen leveren aan de firma Drecht Coating Service te Moerdijk. Deze Malmqvist MA1200 hefsteiger wordt ingezet in de nieuwe productiehal van SJR group te Rotterdam.

In deze nieuwe productiehal worden opslagtanks geconditioneerd gebouwd met een maximale diameter van 24 meter en een hoogte van 32 meter. De imposante productiehal heeft een maximale hijscapaciteit van 200 ton en bied voldoende ruimte tanks volledig af te bouwen. Naast prefab werkzaamheden, zoals platen walsen en contour snijden, het aanbrengen van coating en isolatie, kunnen hier tanks worden voorzien van alle noodzakelijke appendages.

De firma Drecht coating service beschermt deze opslagtanks tegen corrosie doormiddel van een coating met behulp van de Malmqvist MA1200 hefsteiger. Drecht Coating Services uit Moerdijk maakt gebruik van de meest innovatieve technieken om stalen constructies tegen corrosie te beschermen. Met aandacht voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen werkt DCS aan vooraanstaande projecten in onder meer de offshore-industrie, weg- en waterbouw en petrochemie.  

Nemaco wenst de firma DCS Coating veel werkplezier met de Malmqvist MA1200 Highclimber 

       

Mocht u ook geïnteresseerd zijn, kijk dan even op onze website Malmqvist MA1200 of neem contact met ons op.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten