1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Projecten

Nemaco levert de nieuwe rioolbuisklem RVD-4-ECO-F uit

Nemaco levert de nieuwe rioolbuisklem RVD-4-ECO-F uit aan de firma NTP INFRA Enschede voor het project XL kade Almelo.

Het aanleggen en onderhouden van rioolstelsels is een soort werk waarin de NTP groep een zeer ruime ervaring en kennis heeft opgebouwd. Van een kolk tot een geheel stelsel hebben zij onderhanden gehad en aangelegd. Begrijpen wat het stelsel moet doen is voor de vakkundige mensen dan ook de basis waar vanuit NTP deze werkzaamheden uitvoeren. Voor dit grote project heeft onze accountmanager René van Ooijen opdracht gekregen om deze nieuwe rioolbuisklem RVD-4-ECO-F van Probst Nederland te mogen uitleveren in Almelo. Deze universele buisklem is geschikt voor het lossen, transporteren en plaatsen van gewapend betonnen buizen (bijv. Rioolbuizen) met een diameter van 300 tot 1200 mm en een maximaal gewicht van 4 ton.

Een rioolbuis te transporteren met riemen en of kettingen is verledentijd! Deze mechanische klem kan niet van de rioolbuis glijden, zodat je deze rioolbuis dan ook zonder slag of stoot op de juiste plek veilig gemonteerd kan worden. 

Voor de kraanmachinist is deze klem zeer geschikt.  Er kan 50% tijdwinst verdiend worden bij het leggen van rioolbuizen met deze rioolbuisklem RVD-4ECO-F

        

                   

Nemaco Bouwmachines wenst de firma NTP Groep veel werk plezier met deze Probst rioolbuisklem in de toekomst.

    

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten