1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Projecten

Nemaco plaatst bewakingscamera's nieuwbouw KFC restaurant in Emmen

KFC Corporation is een fastfoodketen die kipproducten verkoopt. In 1972 opent de eerste KFC in Nederland, Rotterdam om precies te zijn. Inmiddels heeft KFC meer dan 60 restaurants in Nederland waar ongeveer 2.200 mensen werken. Is dit het? Nee! Ze hebben de ambitie om nog veel meer restaurants te openen! waaronder deze nieuw te bouwen KFC restaurant in Emmen. Nemaco Bouwmachines te Coevorden is dan ook trots om hier een steentje aan bij te dragen wat betreft het bewaken van het bouwterrein van de firma Kuilman bouw die het nieuwe restaurant mag bouwen! 

Nemaco Verhuur Coevorden beschikt over een grote keuze beveiligingssystemen voor de verhuur. Deze Allwatch cameramast is zichtbaar aanwezig op een Bouw locatie, Hierdoor zullen dieven en vandalen veel minder snel het terrein betreden. Mochten ze dit toch doen worden ze door de geavanceerde camera's duidelijk vastgelegd en de beelden worden direct doorgestuurd naar jou of het beveiligingsbedrijf. Voor de verschillende toepassingen van de mast zijn een aantal configuraties beschikbaar. Wij denken graag met je mee welke configuratie de beste oplossing is voor jou situatie! Diefstal en vernieling zorgen voor veel extra kosten en werk waar je niet op zit te wachten. Met de Allwatch kun je de kans op diefstal of vernieling aanzienlijk doen afnemen.

    

Mocht je nog vragen hebben over deze camerabeveiliging dan kun je gerust contact opnemen met één van onze verhuur vestigingen.

      

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten