1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Projecten

Nemaco plaatst personen-goederenlift nieuwbouw universiteit Wageningen

Nemaco Bouwmachines heeft deze week weer een grote personen-goederenlift PT1500 op mogen bouwen. Deze Personen-goederenlift is bestemd voor het nieuw te bouwen onderwijsgebouw, Wageningen University & Research (WUR). Berghege Heerkens bouwgroep bouwt dit nieuwe onderwijsgebouw. Het gebouw krijgt de naam ‘Aurora’ en vervangt het pand met de naam Triton waar nu nog een Startup is gehuisvest. Aan de Wageningen University & Research werken ruim 6.500 medewerkers en 12.000 studenten uit meer dan 100 landen. Op de Wageningen campus werken ze aan gezonde voeding en een vitale leefomgeving overal ter wereld, zowel voor overheden als voor het bedrijfsleven. De Berghege Heerkens bouwgroep is dé bouwpartner voor de meest uiteenlopende bouwprojecten in de sector Onderwijs en Wetenschap.

Mei 2021

    

September 2020

        

    

Deze in te huren personen goederenlift met een hijsvermogen van 1.500 kg onderscheiden zich op het gebied van gebruikersgemak en degelijkheid en zijn uitermate geschikt om op een goedkope wijze aan de Arbo wetgeving te voldoen, waarbij op bouwwerken hoger dan 15 meter boven het maaiveld een personen goederenlift is voorgeschreven. Middels de gedeeltelijk open cabine kunnen zowel goederen als personen met een hefsnelheid van 24 m/min. getransporteerd worden.

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om deze 18 persoons goederenlift met een hijsvermogen van 1.500 kg te huren voor een nieuwbouw of renovatie klus? Bel of mail dan gerust voor meer informatie.​
 

      

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten