1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Projecten

Nemaco plaatst personenlift voor Oude Wolbers Borne

Ongeacht de aard of omvang van een uit te voeren bouwproject: voor Bouwonderneming Oude Wolbers Borne B.V. is kwaliteit van het eindproduct heel vanzelfsprekend. Individueel vakmanschap is daarbij een belangrijke hoeksteen. Momenteel heeft Oude wolbers een grote renovatieklus in Lochem. Nemaco Bouwmachines mocht een personenlift plaatsen. Veel mensen zijn namelijk afhankelijk van een lift als ze niet meer in staat zijn om trappen op te lopen, bijvoorbeeld vanwege hun leeftijd of handicap. Bovendien vergemakkelijkt een lift het dagelijkse leven. Maar wat gebeurt er, indien de lift buiten werking wordt gezet voor een bepaalde periode? zoals bij deze renovatieklus

Veelal zijn onderhoud en reparatiewerkzaamheden niet te voorkomen en in sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk dat de oude lift moet worden vervangen. De personenlift P18S is in zo een geval de perfecte tijdelijke oplossing. Deze  lift is ruim, eenvoudig te gebruiken en is speciaal ontworpen voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en mensen die dagelijks afhankelijk zijn van liften. De personenlift P18S heeft weinigruimte nodig, montage en demontage zijn eenvoudig en snel gedaan door onze monteurs van Nemaco Bouwmachines.  Vanzelfsprekend voldoet de lift aan de laatste veiligheidseisen. De liften zijn leverbaar met handmatige en volautomatische deuren. De ruime personenliften zijn geschikt voor het vervoer van rolstoelen, scootmobiels en brancards. Een noodverlichting en een spreekluisterverbinding in de cabine staan borg voor optimale veiligheid. Het is mogelijk om voor de lift een wachtruimte te plaatsen waardoor de gebruikers altijd droog staan.

De tijdelijke personenliften voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Alle liften zijn gekeurd door onafhankelijke keuringsinstellingen: een waarborg voor kwaliteit en veiligheid op topniveau.

       

 

  

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten