1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Projecten

Plaatsing PT1500 & AT50 voor bouwbedrijf Nijhuis

Sité Woondiensten heeft opdracht gegeven aan bouwbedrijf Nijhuis om zes flats aan de Caenstraat te Doetinchem grondig te renoveren. De voorbereidende werkzaamheden zijn deze week begonnen, Nemaco service heeft deze week een personen-goederenlift PT1500 en een goederenlift AT50 mogen plaatsen voor bouwbedrijf Nijhuis. De personen-goederenlift PT1500 is ingehuurd door bouwbedrijf Nijhuis bij onze verhuur vestiging in Nijverdal.

De Personen-goederenlift PT1500 onderscheid zich op het gebied van gebruikersgemak en degelijkheid en zijn uitermate geschiktheid om op een goedkope wijze aan de Arbo wetgeving te voldoen, waarbij op bouwwerken hoger dan 15 meter boven het maaiveld een personen-goederenlift is voorgeschreven. Middels de gedeeltelijk open cabine kunnen zowel goederen als personen met een hefsnelheid van 24 m/min. getransporteerd worden. Door toepassing van unieke aanbouwsets is de platformafmeting van de PT1500 serie variabel van 2,20 x 1,50 meter tot maar liefst 4,20 x 1,50 meter, dus ook de grootste goederen kunnen veilig op hoogte gebracht worden. Deze machines zullen op elke bouwplaats hun mannetje staan. Door de mogelijkheid van front-loading kan men eenvoudig door middel van bijvoorbeeld een heftruck complete pallets op het liftplatform.

            
 

        

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in een personen - goederenlift of goederenlift neem dan gerust contact met Nemaco Verkoop of Verhuur op.
 

  

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten