1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Projecten

Plaatsing van twee hefsteigers in Aalten

Afgelopen maandag heeft Nemaco Service weer twee hefsteigers mogen plaatsen in verband met een uitbreiding van de Jumbo supermarkt te Aalten. Aannemer Rots bouw heeft in 2013 deze Jumbo supermarkt aan de Admiraal de Ruijterstraat in Aalten opgeleverd. Nu 6 jaar later heeft Rots Bouw weer opdracht mogen krijgen om de supermarkt uit te breiden. Nemaco Bouwmachines is dan ook trots om aan deze uitbreiding deel te mogen nemen.

Nemaco Verhuur beschikt over een grote keuze hefsteigers voor de verhuur. Een hefsteiger ook wel metselsteiger genoemd is een mechanische steiger. In grote lijnen bestaat deze machine uit drie delen; een onderstel, elektrische verrijdbaar, een mast, voorzien van een z.g. tandheugel en via deze genoemde tandheugel verplaatst het werkplatform zich naar boven of naar onderen. Dit is dan ook het derde deel, dit platform kan naar wens in diverse lengtes en hoogtes uitgevoerd worden. Eigenlijk is een hefsteiger in alle gevallen inzetbaar waar normaal een stalen steiger gebruikt wordt en biedt bij traditionele bouw toepassingen nog enkele voordelen. Nemaco verhuur wenst de werknemers van Rots bouw dan ook veel werkplezier met deze twee hefsteigers de aankomende weken.

    

Mocht je nog vragen hebben over deze hefsteigers dan kun je gerust contact opnemen met één van onze verhuur vestigingen. Bij ons krijg je vakkundig advies!

    

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten