1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Projecten

Spoelstra & Nijboer investeert in veiligheid en duurzaamheid.

Bestratingbedrijf Spoelstra & Nijboer werd in 1995 opgericht door Eddie Spoelstra en Johannes Nijboer. Momenteel werken er twintig tot 25 mensen bij de onderneming. Daarnaast werkt het bedrijf met uitzendkrachten, leerlingen en onderaannemers. In totaal zijn er dagelijks bijna zestig mensen aan het werk. Bestratingbedrijf Spoelstra & Nijboer is nu ook in het bezit van de laatste technieken om bestrating machinaal aan te brengen. Met de aanschaf van de Roadprinter eco heeft het bedrijf wederom geïnvesteerd in de voortdurende verbetering van arbeidsomstandigheden, duurzaamheid en beperking van omgevingshinder. 


De RoadPrinter is één van de toonaangevende machines voor (her)bestraten. De RoadPrinter is een machine waarmee je de hele straat met een breedte van 1 tot 6 meter in één keer perfect kunt (her)bestraten. De randafwerking wordt direct mee gelegd, dus geen knipwerk achteraf. Door de solide constructie is de RoadPrinter niet onderhoudsgevoelig. De RoadPrinter is elektrisch (geluidsarm) aangedreven. Door middel van het wegvolgsysteem wordt m.b.v. een sensor de trottoirband of streksteen exact gevolgd. 

De RoadPrinter Eco wordt gevoed door een Lithium-Ion accu. Deze accu is de laatste innovatie van Mastervolt, de Ultra serie. De Mastervolt  accu is een ‘’slimme’’ accu welke via bus-besturing slim met energie omgaat.

       

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten