1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Projecten

Stofvrij zagen ook voor de hoveniers

Onze accountmanager Gerrit van Egmond heeft deze week een Revo trilplaat BVW2100 en een zaagmachine iQMS362 uit mogen leveren aan de firma Peter Charvat hoveniers. Deze allereerste professionele steenzaagmachine  iQMS362 heeft een geïntegreerde stofafzuiging voor 420 mm diamantzaagbladen. Dus zeer geschikt voor de hoveniers om te kunnen zagen, zonder stof en water.

De Revo BVW2100 is een zeer veelzijdige trilplaat geschikt voor vele werkzaamheden. De slagkracht van 2100 kp zorgt ervoor dat je bestrating goed kan aftrillen. De trilplaat is voorzien van een Honda GX160 benzinemotor. Door de dubbele v-snaar aandrijving, de zware trilkast en de dikke gewalste onderplaat is deze trilplaat zeer betrouwbaar. De trilplaat is zeer geschikt voor veeleisende gebruikers die veel met de machine werken. De trilplaat wordt bij ons in Nijverdal gemaakt, wij garanderen hierdoor kwaliteit!

Peter Charvat is een hovenier die tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinrenovatie en het aanleggen van sierbestrating verzorgt in Driebergen, Doorn, Leersum, Zeist, Maarn en Maarsbergen. wij wensen Peter heel veel werkplezier met de iQMS362 en de Revo trilplaat BVW2100

    

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten