1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Projecten

Uitlevering bouwkraan FM Gru RBI524 bouwbedrijf Verlaak Kessel

Deze week hebben wij weer een bouwkraan type FM Gru RBI 524 in bedrijfskleur uit mogen leveren aan bouwbedrijf Verlaak te Kessel. 

Het bijzondere voordeel van de FM Gru RBI524 is het wielstel met vaste ballast welke geheel aan de achterzijde van de kraan zit en dat deze kraan getrokken wordt tijdens transport aan de toren. De combinatie met de hydraulische stempels en hun compacte afmeting maken dat deze kraan zeer snel opgebouwd kan worden en zeer dicht op de bouw geplaatst kan worden. Daarbij draait deze kraan op zowel 380 Volt als 230 Volt, waardoor hij ook bij een verbouwing, renovatiewerk en rietdekwerk inzetbaar is. 

Bouwbedrijf Verlaak is opgericht in 1908 door Jos Verlaak. Inmiddels is het bedrijf in handen van de derde generatie, Joop Verlaak. Door de jaren heen heeft het bedrijf een gezonde groei doorgemaakt en telt het personeelsbestand ongeveer 25 personen. Verlaak kenmerkt zich door gemotiveerde vaklieden, van metselaar tot timmerman met een flexibele instelling. Nemaco Bouwmachines wenst bouwbedrijf Verlaak heel veel kraan- en werkplezier met deze prachtige FM Gru bouwkraan type RBI 524.

  

      

Ben jij ook geintresseerd geraakt in een FM-Gru bouwkraan? Neem dan gerust contact op met één van onze

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten