1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Projecten

Uitlevering magazijnlift SL750 nieuwbouw P&K kraanbedrijf

Vandaag heeft Nemaco Bouwmachines een nieuwe stationaire magazijnlift bij kraanbedrijf P&K uitgeleverd. Op industrieterrein “De Elsmoat” te Enter staat het nieuwe bedrijfspand van P&K Kraanbedrijf BV uit Rijssen. De verhuizing naar de De Elsmoat is voor P&K een verbetering. Zij krijgen daar een terrein van 1,7 hectare, kunnen vernieuwen en besparen ook nog eens brandstofkosten omdat we vlakbij de A1 zitten. Het bedrijfspand bestaat uit kantoren, werkplaats en een wasplaats. Het pand is gebouwd door bouwbedrijf Roosdom Tijhuis Rijssen. In opdracht van Roosdom Tijhuis mocht Nemaco Bouwmachines deze interne lift type de Jong SL750 plaatsen.

      

De Jong’s Liften biedt een breed assortiment magazijnliften voor het vervoeren van materialen in een magazijn, loods of distributiecentrum. Binnen en buiten. Het bijzondere aan deze range is de flexibiliteit. De klant stelt zijn eigen machine samen op basis van zijn specificaties zonder extra kosten voor maatwerk! Er is tevens een ruime keuze in accessoires.

De liften kunnen op een eenvoudige wijze in een nieuw maar ook in een al bestaand gebouw geplaatst worden. Alle liften zijn voorzien van een centrifugaal rem waardoor de kans op beschadigingen aan de goederen tijdens het vervoer erg klein is.

Specificaties:

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten