1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Projecten

Uitlevering veegmachine & bestratingsklem aan Sophimil Civiel B.V

Deze week mocht Nemaco weer 2 prachtige nieuwe machines uitleveren aan Sophimil Civiel B.V. Een veegmachine Adler K 600 en de nieuwste bestratingsklem HVZ-UNI II. De bestratingsklem HVZ-UNI II en de veegmachine K 600 zijn door onze vakmensen van de service gemonteerd aan de kraan en aan de Knikmops KM130 van de firma Sophimil.

De veegmachine is voorzien van een ophangbord voor de Knikmops KM130 en voorzien van de juiste belettering. De veegmachine heeft een borstel diameter van 600 mm en is overal voor inzetbaar ook voor sneeuw. Er zit een éénvoudige borstelhoogte verstelling op, dit bespaart slijtage en onderhoud. De K 600 heeft een grote opvangbak van maar liefst 212 liter waardoor je minder vaak de opvangbak hoeft te legen. 

De nieuwe Probst bestratingsklem HVZ-UNI II kan worden gemonteerd aan een minikraan, kraan, Knikmops, minishovel of shovel waardoor je in staat bent om machinale bestrating te verleggen. De nieuwe Probst HVZ-UNI II is de doorontwikkelde versie van de bekende HVZ klem. Je kunt met de Probst HVZ-UNI II bestratingsklem alle soorten bestrating verleggen zoals elleboog, keeper, halfsteens, blokverband, noodbestrating, systeemstenen, grasblokken, tegels etc. 

Wij wensen Sophimil Civiel B.V. veel succes met deze mooie machines!

    

    

      

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten