1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Categorieën Verkoop
  4. Bouw
  5. Elektrisch gereedschap & Accugereedschappen
  6. Accessoires Hikoki
  7. Slijpschijven

Hikoki slijpschijven

Snijdt door alles
De Hikoki slijpschijven kenmerken zich door maximale prestaties, een maximale levensduur, zuivere slijpzones, de laagst mogelijke braamvorming en beperkte thermische belasting van het werkstuk. De doorslijpschijven in de standaardbreedtes zijn niet alleen de meest voordelige oplossing, maar bieden dankzij de stabiliteit ook een maximale veiligheid. De schijven werden specifiek ontworpen voor het doorzagen van solide materialen, leidingen, profielen van (roestvrij)staal en zelfs gietijzer.

2-in-1-schijven
Beide schijven werden perfect ontworpen voor gebruik in (roestvrij) staal. Het ijzer- (Fe), zwavel- (S) en chloorgehalte (Cl) in de schijven bedraagt minder dan 0,1%, waardoor ze op een veilige manier kunnen worden gebruikt op delicate werkstukken. De unieke samenstelling garandeert een lange levensduur ten opzichte van traditionele schijven die snel slijten bij het zagen van bijvoorbeeld roestvrijstaal.

Kwaliteitsniveaus
De juiste schijf en de juiste elektrische power tool kiezen, is van essentieel belang. Om je te helpen het juiste product te selec-teren, biedt HiKOKI 3 kwaliteitsniveaus in 115/125 mm. De professional die met krachtige haakse slijpmachines werkt, zal het meest profiteren van de Premium *** serie. De hardere structuur en het sterke bindhars zorgen voor een lange levensduur en een braamvrij resultaat. Als je de slijpschijven minder intensief gebruikt of
als je haakse slijpmachines met een lager wattage gebruikt, kies je voor het Basic* -assortiment. De gunstige prijs-kwaliteitverhouding maakt dit een universeel product, dat in uiteenlopende toepassingen kan worden gebruikt.

lees meer…
Sorteren op:Prijs| MerkWeergave:Per pagina:5| 10| 20| 50| 75
Verzendkosten binnen Nederland m.u.v. de waddeneilanden (toeslag 100%), voor België geldt een toeslag van 50%.
Terug naar Verkoop - Accessoires Hikoki

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten