Uitlevering Roadprinter bestratingsbedrijf A. Veenstra

Uitlevering Roadprinter bestratingsbedrijf A. Veenstra Nemaco Bouwmachines heeft een Roadprinter ECO II met radiografische besturing mogen uitleveren in Emmeloord aan bestratingsbedrijf André Veenstra Garyp. De RoadPrinter is een machine waarmee je de hele straat met een breedte van 1 tot 6 meter in één keer perfect kunt (her)bestraten. De randafwerking wordt direct mee gelegd, dus geen knipwerk achteraf. Door de solide constructie is de RoadPrinter ECO II niet onderhoudsgevoelig. De RoadPrinter ECO II is elektrisch (geluidsarm) aangedreven, heeft een hogere loop snelheid, draaikrans en heeft een verbeterd accu management systeem. Door middel van het wegvolgsysteem wordt m.b.v. een sensor de trottoirband of streksteen exact gevolgd.  Wij wensen bestratingsbedrijf André Veenstra heel veel werkplezier met de RoadPrinter ECO II

Lees het bericht

Kies jij ook voor een FM Gru bouwkraan?

Afgelopen week mochten wij weer een prachtige FM Gru bouwkraan RBI524 uitleveren aan aannemer BAJO! Steeds meer aannemers zien de voordelen van een bouwkraan en kiezen daarom voor een FM Gru. BAJO Bouw is opgericht in 2001 door Barry Jonkman. Het bouwbedrijf in Raalte (Mariënheem) is vanaf die tijd gestaag gegroeid. In 2012 is Wout Jansen Holleboom als mede-eigenaar in het bedrijf gestapt. Barry en Wout, allebei afkomstig van de boerderij, begonnen ooit samen als timmerman op de bouw. Nu vullen ze elkaar perfect aan als directieleden van Bajo Bouw & IJzerwerken.  Het bijzondere voordeel van de FM Gru RBI627 is het wielstel met vaste ballast welke geheel aan de achterzijde van de kraan zit en dat deze kraan getrokken wordt tijdens transport aan de toren. De combinatie met de hydraulische stempels en hun compacte afmeting maken dat deze kraan zeer snel opgebouwd kan worden en zeer dicht op de bouw geplaatst kan worden. Lees hier meer over de bouwkraan! Nemaco Bouwmachines wenst aannemers bedrijf BAJO heel veel kraan plezier.

Lees het bericht

Vandaag de achtste lijmkraan NK375 uitgeleverd aan B&M lijmwerken!

Deze week mochten wij een prachtige NK375B uitleveren aan B&M Lijmwerken in Rijssen. Nadat eerder dit jaar al 2 NK1000 lijmkranen in gebruik werden genomen door B&M is deze week de laatste van 3 nieuwe lijmkranen opgehaald door Bert Bruggeman van B&M. Door het vernieuwen van de lijmkranen zorgt B&M ervoor dat ze kunnen voldoen aan de laatste eisen op het gemak van duurzaamheid en werksnelheid. Met deze lijmkranen erbij beschikt het bedrijf over een vloot van 8 jonge lijmkranen. Zo kunnen ze op meerdere werken tegelijk de aannemers goed van dienst zijn.Wij wensen B&M veel werkplezier met deze mooie machines!

Lees het bericht

Nemaco levert twee nieuwe Giant G1500 X TRA-H op Texel

Gisteren was Nemaco Bouwmachines op Texel! Wij mochten deze 2 prachtige Giant shovels uitleveren aan DKK Straatwerk te Oosterend. DDK straatwerk is een eenmansbedrijf op Texel. Hier kun je terecht voor al het straatwerk, schuttingen en veranda's op Texel. De Giant G1500 X TRA-H minishovel heeft een 26 pk dieselmotor en wordt aangedreven door 4 zware Poclain wielmotoren. Deze wielmotoren maken onder andere een sperfunctie op deze kleine kniklader mogelijk. Door middel van een drukknop op de joystick kan deze sperfunctie worden ingeschakeld. De wielmotoren zorgen er tevens voor dat de wrijving op de ondergrond minimaal is. Hierdoor zijn GIANT knikladers met wielmotoren uitermate geschikt om over bijvoorbeeld nieuw straatwerk te rijden. Wij wensen DDK Straatwerk heel veel succes met deze twee prachtige machines!

Lees het bericht

Onze projecten