Service

Nemaco regelt 't

Bij Nemaco Service verzorgen wij het onderhoud aan al je machines en materieel, ook op locatie. Ons team van ruim 30 ervaren servicemonteurs doet met plezier de periodieke keuringen, reparaties en revisies. Zij verzorgen bovendien het op- en afbouwen van machines. Ook keuren en kalibreren wij alle meetinstrumenten.

Heb je problemen met een machine of op de bouwplaats? Bel ons, dan denken wij graag mee over een geschikte oplossing en voor je het weet kun je weer aan de slag.

Direct regelen

Heb je een storing in je machine? Neem direct contact op met ons serviceteam. We helpen je graag!

direct storing melden

Onze klanten in beeld

Uitlevering Roadprinter bestratingsbedrijf A. Veenstra
Uitlevering Roadprinter bestratingsbedrijf A. Veenstra Bekijk dit project
Vandaag de achtste lijmkraan NK375 uitgeleverd aan B&M lijmwerken!
Vandaag de achtste lijmkraan NK375 uitgeleverd aan B&M lijmwerken! Bekijk dit project
Uitlevering bouwkraan FM Gru RBI524 bouwbedrijf Verlaak Kessel
Uitlevering bouwkraan FM Gru RBI524 bouwbedrijf Verlaak Kessel Bekijk dit project
Bouwbedrijf Nijhoff Waardenburg kiest voor een Bouwkraan FM Gru RBI524
Bouwbedrijf Nijhoff Waardenburg kiest voor een Bouwkraan FM Gru RBI524 Bekijk dit project

Ons team

Onze succesfactor? Dat is ons vakbekwame personeel. Met uitgebreide kennis van ons brede assortiment helpen we je graag verder. Voor onderhoud of keuringen, reparaties of revisies: we staan voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat jouw project altijd door kan gaan. 

Veelgestelde vragen

Kunnen wij storingen telefonisch verhelpen?

Dat kunnen wij in 75% van de gevallen wel. Mochten wij er telefonisch niet uitkomen en heb je voor 12:00 uur gebeld, komen wij vaak dezelfde dag nog langs om de storing te beoordelen/verhelpen. Na 12:00 uur komen wij zo snel mogelijk maar zijn wij er zeker de volgende dag vroeg in de ochtend.

Waar kan ik mijn machines laten keuren?

De keuring van machines gebeurt bij onze vestiging in Nijverdal. Desgewenst kunnen onze keuringsmeesters ook bij jou op locatie komen om de machines en materieel te keuren. We kijken graag samen in overleg naar de beste oplossing hiervoor.

Reviseren jullie ook gebruikte machines?

Dat doen wij zeker. Binnen ons team is er veel ervaring met het reviseren van gebruikte machines zodat jouw machine straks weer zoals nieuw is.

Wij hebben schade aan een machine, kunnen jullie dit repareren?

Afhankelijk van de schade gebeurt dit op de locatie waar de machine staat, mocht dit mogelijk zijn. Zo niet, dan repareren wij de machine bij onze Serviceafdeling in Nijverdal. Wij denken graag mee aan de juiste oplossing.

Onze radiografische bediening werkt niet meer, wat nu?

Wij kunnen telefonisch helpen met het oplossing van de storing. In de meeste gevallen lukt dit, maar mochten wij de storing op deze manier niet kunnen verhelpen dan komen wij ter plaatse repareren met een reserve bediening bij de hand zodat je zo snel mogelijk weer aan het werk kan!

Rekenen jullie kosten voor het halen en brengen van werkmaterieel?

Materieel wat gekeurd moet worden bij ons op locatie kunnen wij ophalen, maar hier wordt in overleg een prijs over afgesproken. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Kan ik een automatische herinnering krijgen voor de onderhoudsbeurt?

Dat kan zeker. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, krijg je van ons automatisch een bericht wanneer jouw machines en materieel weer in aanmerking komen voor een keuring.

Kunnen jullie ook op locatie een instructie geven over machines?

Wij geven op locatie diverse demonstraties, toolboxen en uitleg over aangeschafte machines zodat je direct op de juiste manier aan het werk kan met het door jou aangekochte materieel. Wil je meer weten over deze mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Serviceaanvraag indienen