1. U bevind zich hier: 
  2. Home
  3. Organisatie
  4. Klantenservice

Klantenservice

Onze klantenservice is er voor uw gemak. U kunt ons bereiken via het chatvenster op onze website, via Whatsapp: 0630238986, via info@nemaco.nl en uiteraard zijn we ook telefonisch te bereiken via 0548-614545. 
Wij zijn u graag van dienst van maandag tot en met vrijdag tussen 7.30 en 17.30. Buiten werktijden kan u het beste met ons mailen.

 

Bestellen

Online producten bestellen bij www.nemaco.nl kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zelfs wanneer u nog geen klant bent. Een bestelling plaatsen is zeer eenvoudig. Wanneer u een artikel heeft gekozen klikt u op de button “bestel”. U zult een scherm zien met de winkelwagen, hier kunt u de aantallen, betaalmethode e.d. eenvoudig aanpassen. Wanneer u alle gevraagde stappen doorloopt wijst de rest zich vanzelf.

Tevens kunt u te allen tijde contact opnemen met onze verkoopafdeling op nummer 0548-614545. Zij zullen u graag te woord zullen staan.

 

Betalen

iDEAL

Nemaco.nl biedt u de mogelijkheid om te betalen met iDEAL.

Dit is betalen in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Het enige verschil met de stappen welke u normaal doorloopt, is dat de betaling met de bijbehorende gegevens al voor u klaarstaat. Eenvoudig en volgens de strenge beveiligingseisen van uw bank.

 

PayPal

Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien u al een PayPal account heeft, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van uw PayPal account. Hierna wordt uw bestelling direct verwerkt.                          

 

Betalen vanuit België via Bancontact/Mister Cash

Ook voor onze Belgische klanten hebben wij het afrekenen zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Het is bij ons namelijk ook mogelijk om gebruik te maken van Bancontact/Mister Cash.

Hiervoor kiest u bij het afrekenen voor de optie 'Bancontact / Mister Cash'. Vervolgens moet u de naam invullen welke op uw kaart staat vermeld en vult u het kaartnummer in. Deze zeventiencijferige code voert u in zonder spaties!

Ten slotte komt u in uw vertrouwde betaalomgeving van uw bank, waarna u eenvoudig en snel kunt betalen.

 

Betalen bij afhalen

We bieden u de mogelijkheid om uw order af te halen en ter plaatse af te rekenen in Nijverdal, Coevorden of Oldenzaal.

U kunt tijdens uw bestelling aangeven dat u de bestelling wilt afhalen. Vervolgens nemen wij contact met u op wanneer uw bestelling klaar ligt.

Het bedrag kan dan met de PIN of contant worden voldaan bij de balie.

 

Rembours

Wanneer u van een bestelling onder rembours gebruik wilt maken zullen hier extra kosten voor in rekening gebracht worden. Deze rembourskosten bedragen € 18,-.

 

Vooruitbetalen

Een andere optie is het vooruitbetalen van een bestelling.

U krijgt de factuur dan direct per mail door ons toegestuurd. U maakt dan het bedrag, bijvoorbeeld via internetbankieren, over op IBAN-nummer NL72RABO0308273974 t.n.v. Nemaco Bouwmachines, onder vermelding van uw ordernummer.

Houd hierbij rekening met twee à drie werkdagen overboektijd. Heeft u internetbankieren? Overweeg dan om via iDEAL te betalen. Bij betaling via iDEAL wordt uw bestelling namelijk sneller afgeleverd.

 

Op rekening

Het ook mogelijk om achteraf te betalen.

In dit geval ontvangt u uw factuur nadat u uw bestelling geplaatst heeft. Zo kunt u eerst bepalen of u de bestelling wilt houden of dat u deze (gedeeltelijk) wilt retourneren.

Achteraf betalen is uitsluitend mogelijk wanneer u al eerder een bestelling hebt geplaatst bij nemaco.nl.

Als u kiest voor achteraf betalen vragen we in bepaalde gevallen om een vooruitbetaling, wij nemen dan contact met u op.

 

Bezorgen

Onze bestellingen worden door verschillende transporteurs en bezorgdiensten afgeleverd.

Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. Op een postbusadres worden geen pakketten afgeleverd die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.

Wij proberen altijd de getroonde levertijd te hanteren. U ontvangt na uw bestelling een bevestiging waarop de levertijd te vinden is.

Track & Trace

Voor het grootste deel van ons assortiment geldt indien u voor 15:00 bestelt, de bestelling dezelfde dag nog ons magazijn verlaat. Op de dag van aflevering, in de meeste gevallen de eerstvolgende werkdag, ontvangt u een e-mail met daarin het tijdsvak waarin de pallet of het pakket afgeleverd wordt. Tevens vindt u in deze e-mail een Track & Trace-link om de status van uw zending te volgen.

 

 

Retourneren

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd, compleet en zoals verwacht geleverd is. Mocht dit niet het geval zijn, dan dient u dit binnen 7 dagen na ontvangst aan ons te melden.

Mocht u de bestellingen willen retourneren, dan kan dit uitsluitend indien deze:

Geopende artikelen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden blijven uw eigendom. De artikelen zullen wij wederom retour sturen en zullen de gemaakte kosten in rekening brengen.

 

Garantie


Als je van de garantie gebruik wilt maken, stelt Nemaco B.V.  vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van repareren en/of verzenden. Wij hanteren de garantietermijnen van de fabrikanten van de goederen. Als de klacht gegrond is, komen alle voorrij- en/of verzendkosten binnen de garantietermijn voor rekening van Nemaco B.V. Lees alles over onze garantievoorwaarden in de Algemene Voorwaarden.

 

 

Klachten

Heeft u een klacht dan kunt u het algemene klachtenformulier invullen of telefonisch contact opnemen
via 0548-614545. Wij zullen dan binnen 24 uur (op werkdagen) reageren op uw klacht. Heeft u een klacht waar veel spoed bij is bel ons dan.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Weergave:
Verfijn uw resultaten


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, activiteiten en het laatste nieuws.