Verzending

Verzending

Jouw bestelling wil je natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. Daarom maken we bij Nemaco gebruik van verschillende transporteurs en bezorgdiensten. Per bestelling bekijken we welke dienst het beste past, zodat jouw product zonder beschadigingen of vertraging geleverd wordt.

Heb je voor 15:00 besteld, dan geldt in de meeste gevallen dat je je bestelling binnen één werkdag ontvangt. Op de dag van aflevering ontvang je een e-mail met een tijdsvak waarin je producten worden afgeleverd. Ook krijg je in deze e-mail een Track & Trace-link om het pakket te volgen.  

Heb je speciale wensen of opmerkingen voor de bezorging, bijvoorbeeld zodat de transporteur vóór levering contact met je opneemt of je speciale instructies wil geven voor de route? Laat dat dan weten tijdens het bestelproces, je kunt dit invullen in het opmerkingenveld. Dan houden wij daar rekening mee! 

Bij grote pakketten of goederen die we met een heftruck of kraan moeten lossen nemen we contact met je op. Dan zorgen we ervoor dat het op de plek komt te staan die voor jou handig is.