Retourneren

Retour aanmelden

Nadat je je bestelling hebt binnengekregen is het van belang dat je het direct controleert op beschadigingen, of het compleet is en eruit ziet zoals verwacht. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken dan in overleg met jou de beste oplossing. 

Is de beste optie retourneren? Stuur het dan binnen 21 dagen na ontvangst naar ons terug.

Voorwaarden

We nemen de bestelling terug met een aantal voorwaarden:

  • Het product zit in de originele, onbeschreven en onbeschadigde fabrieksverpakking. Is deze beschadigd tijdens de bezorging? Laat ons dit dan eerst weten. 

  • Het product is compleet, ongebruikt en onbeschadigd. Heb je het product wel geopend en deed het toen niet aan de verwachting? Neem dan ook eerst contact met ons op. In overleg kunnen we deze toch terugnemen, eventueel kunnen wij hiervoor niet het volledige aankoopbedrag teruggeven. 

Garantie

Al onze artikelen die nieuw worden geleverd hebben garantie. Wij hanteren de garantietermijnen zoals de fabrikant van het product deze vastgesteld heeft. Als je iets voor garantie aan wil bieden neem dan contact met ons op. Wij beoordelen of het wel of geen garantie is en zorgen ervoor dat het product zo snel mogelijk wordt hersteld. Als de klacht gegrond is, komen alle kosten binnen de garantietermijn voor rekening van Nemaco. Lees alles over onze garantievoorwaarden in de Algemene Voorwaarden.