Reparatie

Snel weer aan de slag

Bij Nemaco zorgen wij met een team van ruim 30 servicemonteurs ervoor dat jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt! Maak je jarenlang veel gebruik van je bouwmaterieel, dan krijg je op een gegeven moment toch te maken met slijtage of andere mankementen. Nemaco Service repareert alle gemotoriseerde, hydraulische en elektrisch aangedreven bouwmachines.

Waar kan ik mijn machines laten keuren?

De keuring van machines gebeurt bij onze vestiging in Nijverdal. Ook kunnen wij keuren op locatie door heel Nederland. We kijken graag samen in overleg naar de beste oplossing.

Schade

Heb je schade aan je machine? Dan kunnen wij dit voor je repareren! Afhankelijk van de schade gebeurt dit op de locatie waar de machine staat, mocht dit mogelijk zijn. Zo niet, dan repareren wij de machine bij onze Service afdeling in Nijverdal. Hier staat een team van ervaren servicemonteurs klaar om met jouw machine aan de slag te gaan.

Storing

Heb je een storing aan je machine? Dan kunnen wij deze vaak al telefonisch verhelpen. Dit lukt al in 75% van de gevallen. Mochten we er telefonisch niet uitkomen en heb je voor 12:00 uur gebeld, dan komen wij dezelfde dag nog langs om de storing te beoordelen/verhelpen. Bel je na 12:00 uur, dan komen wij zo snel mogelijk, maar zeker de volgende dag vroeg in de ochtend om je te helpen.

Dit is ook in het geval van radiografische bediening. In de meeste gevallen lukt dit telefonisch, maar mochten wij de storing op deze manier niet kunnen verhelpen dan komen wij deze ter plaatse repareren en nemen direct een reserve bediening mee. Met deze reserve bij de hand kun jij al weer aan het werk terwijl wij nog met jouw eigen bediening bezig zijn. Zo staat het werk altijd zo kort mogelijk stil.

Reviseren

Wij reviseren ook gebruikte machines! Binnen ons team is er veel ervaring met het reviseren van deze machines en onze monteurs zorgen ervoor dat deze daarna weer als nieuw is. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en we denken graag met je mee over de beste oplossing.

Onderhoud

Machines die gebruikt worden hebben onderhoud of een keuring nodig. Ook dit kunnen wij voor je verzorgen! Zodra je eenmaal bij ons bent geweest voor een keuring of onderhoud maken wij het jou zo makkelijk mogelijk door je jaarlijks een automatisch bericht te sturen wanneer jouw machine weer aan een nieuwe keuring en eventueel onderhoud toe is.

Nemaco Service staat voor je klaar

Reparatie aanmelden

Heb je vragen over onze reparatieservice of wil je een reparatie aanmelden? Neem dan contact met ons op en we gaan je zo goed mogelijk helpen.